>Westfall & Grand - 2 spillemænd - booking<

 

Westfall & Grand - 2 spillemænd - bookingDet er ikke mange danske musikere, der spiller så mange koncerter, som Mads Westfall og Lars Grand gør. Og det er der en god grund til. De to er nemlig blandt landets førende trubadurer og spillemænd, og både som sangskrivere, med deres respektive soloshows og i det fælles viseorkester Halfdanskerne oplever de kæmpe succes med fine anmeldelser, airplay på DR, fulde huse og stående ovationer i hele landet.

Nu kan de også bestilles som duo. Med Mads på guitar, Lars på harmonika og to fantastiske og meget forskellige stemmer, der både kan levere flotte fortolkninger hver for sig og synge sammen i smukke harmonier, udgør de et kompakt og levende orkester, som passer ind alle vegne.

De to spillemænd har samlet et stort fælles repertoire af kendte sange, og med deres mangeårige erfaring som entertainere og legendariske evne til at føle sig ind på festen rammer de lige præcis det, publikum efterspørger. Fra højskolesange til internationale rockklassikere, fra sange fra jukeboksen til hits fra 70´erne, og fra Nyhavnsviser til julemelodier.

Den store fleksibilitet betyder, at Westfall & Grand er det oplagte valg til alt fra receptioner, over fester i firmaer og institutioner til fødselsdage, bryllupper og koncerter på spillesteder, restauranter og alle andre steder, hvor vellydende og folkelig musik af høj kvalitet er på sin plads.
 

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere