>Svend Nicolaisens Orkester - syng med - booking<

 

 

I 1952 komponerede Svend Nicolaisen den velkendte kendingsmelodi i arrangement af Svend Lundvig. Han gav den navnet "Kendingsmelodien", som blev orkestrets varemærke. Det er også det nye orkesters varemærke.

Repertoiret er en bred vifte af "Den tidløse populærmusik" , der strækker sig fra Evergreens til musik af nyere dato. Blandt musiknumrene finder De Evergreens, som When The Moon Comes Over The Mountain - Potpourrier, som My Fair Lady - Hawaiian Music - Demis Roussos Melodier - Irving Berlin kompositioner - Charles Aznavour Hits - Richard Rodgers kompositioner - melodier af Robert Stoltz - Franz Lehar - Emmerich Kálmán, til Samba - Country og Disco-rytmer.

Hvem kan ikke huske, og har danset til den herlige La Bostella fra 1968, komponeret af Perez Pilar, med dansk tekst af Peter Spar, som lå på en sjetteplads på den internationale Top-20 liste, eller det mest kendte musikstykke i Sound Of Music "Edelweiss." Jo, dem husker vi alle!

Et af orkestrets kendte numre er Eviva España fra 1973, som i Svend Nicolaisens tid blev sunget af orkestrets sangerinde Elisabeth Edberg. I dag synges nummeret, blandt mange andre, af det nye orkesters sangerinde.

I princippet kan al musik tilegnes "sounden" fra Svend Nicolaisen og hans orkester. Det er kun at lade saxofonen spille melodistemmen - lade hammondorglet lægge undertonen og lade trompeterne markere musikken. Så er der frit løb til de øvrige instrumenter.

Vi håber, De vil nyde genhøret med musikken, som den blev udført af Svend Nicolaisen og hans orkester i tiden fra 1952 til 1985, som i dag udføres af det nye Svend Nicolaisens Orkester.

"DET GRÅ GULDS KANDIS" - EN SØD SAG"

Svend Nicolaisens Orkester drager hele Danmark rundt med et nyt koncept

”Syng Med” Svend Nicolaisens Orkester.

Et ”Syng Med” arrangement indeholder 2 x 45 min. Underholdning og Fællessang, delt op i to afdelinger: 45 min. Underholdning og Fællessang – en pause efter arrangørernes anvisning, og herefter 45 min. Underholdning og Fællsessang.

Orkestret består af 10 musikere, og én eller to sangerinder.

Orkestret deler sangmapper ud inden arrangementet påbegyndes, og samler sangmapperne ind igen, ved afslutningen af arrangementet.

Lørdag efter lørdag kunne man lytte til middagskoncerten fra Danmarks Radio, Svend Nicolaisen og hans Orkester.

Hver sommer, gennem årene, kunne man opleve koncerterne fra Promenadepavillonen i Tivoli med Svend Nicolaisen og hans Orkester.

Du har nu igen mulighed for at lytte til musikken, som den lød den gang, for ca. 25 år siden, spillet af det nye Svend Nicolaisens Orkester.

Svend Nicolaisens Orkester blev dannet, torsdag den 5. maj 2011 ved et møde mellem driftige musikere på Djursland. I dag består orkestret af ni dygtige musikere, der brænder for at spille musik, i den særlige musikgenre, og med den meget specielle "sound", der kendetegnede Svend Nicolaisen og hans orkester fra 1932 til 1985.

Formålet med at genskabe Svend Nicolaisens Orkester er at give publikum, der husker orkestret - har danset til de herlige toner - mulighed for igen at lytte eller danse til musikken.

Hos Svend Nicolaisen og hans orkester var der tilknyttet flere sangerinder gennem årerne - Winnie Hedegaard - Bente Merete - Jette Ziegler - Jeanett Krüger og Elisabeth Edberg. Sidst nævnte var sangerinde i orkestret fra 1982 til 1985.

I Svend Nicolaisens Orkester kan publikum opleve orkestrets faste sangerinde, men også gæstesolister, der optræder sammen med orkestret.

 

Gitte Krag Gitte Krag Gitte Skov Gitte Skov  Henning Vilén Henning Vilén

 

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music