>The Powls - 4 kønne modebevidste musikere<

The Powls The Powls - 4 kønne modebevidste musikere

Lige nu foregår der store ting i det flittigt turnerende popensemble The Powls. Bandet arbejder nu på 17 år, som små alkymister, med at finde frem til det perfekte guldshow, hvor der skal grines og danses som aldrig før. Findes et sådant…ja, det mener The Powls.

Man vil i år kunne opleve The Powls som storskrydende fortællere af den danske kulturarv, umusikalske musikalske med deres sound on sound lyd, fortolkere af fortidens hit på dansabel vis, spille håndholdte instrumenter så som madraspumpe og støvsuger, skabere af storladne introer og ikke mindst…så vil folk gå fra koncerten med en doktorgrad i filosofi / kvanteteknik.

Hvis nogen er tvivl, om det er The Powls de skal hyre, skal der siges om de 4 kønne modebevidste musikere. De opfører sig rigtig pænt, spiser ikke meget og rydder flot op efter sig. Dette har ført frem til utallige arrangører, som har bedt The Powls komme igen og igen. Ja, helt op til 17 år i træk! Erfaringen betyder, at The Powls hurtig fornemmer hvad folk gerne vil når orkestret entrer scenen. Som regel ønsker gæsterne at løbe væk eller blive. Begge dele mestre ensemblet meget professionelt, så arrangementet altid bliver vellykket.

Der er dømt partytime med The Powls, de henrykker publikum med deres unikke stand-up show - næsten befriet for grænser, som da de fra scenen så, at to piger fra et norsk band sad og kyssede. Bestemt ikke bare pjat, der var gået "damehåndbold i den",og det gjorde The Powls så venligt opmærksom på til jenternes måske store fortrydelse.

The Powls spiller til alle anledninger.
The Powls er billige i forhold til safran og underholdningsværdi.
The Powls er fleksible og imødekommer arrangørs største ønsker.
The Powls er opfostret i tyndbefolkede områder med meget frisk luft.

THE POWLS ER:
Carl Powl Aagaard : Guitar, sang, tekstbehandling.
Ole Powl Hjort : Trompet, kotrompet, perc, kor, danser, chauffør
Jørn Powl Andersen: Bas, luftpumpe, støvsuger, kor, finchef
Søren Powl Vinkler : Trommer, janitshar, cykelhandlersøn

Relaterede kunstnere:

Paula Larrain - freelancejournalist - ordstyrer - konferencier - foredragsholder . 086.111 Natasja Crone: Konferencier - dansk - engelsk - fransk . Lone Hertz - foredragsskuespiller . Leif Christian Mikkelsen - performancekultur

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Musiker søges