>Starpeople - Ramus Fjeldsted<

Video

 

Starpeople spiller vellydende danse-hits, nyere som ældre. Orkesterets størrelse tilpasses efter økonomi og forhold. Repertoriet spænder fra Robbie Williams og George Michael til Frank Sinatra og Prince. Vi har mange års erfaring med underholdning, og bryster os af at de fleste af vores kunder er gengangere eller folk der finder os per reference. Med mellem 60 og 100 koncerter årligt gennem de sidste mange år, går du ikke forkert med valget af Starpeople som dit fest orkester.

Om orkestret:
Starpeople findes som udgangspunkt i følgende versioner:

Starpeople 3 (kontrabas, westernguitar og sanger). Denne konstellation kan spille både til dans og som baggrund. Bruges ofte hvor der er brug for noget stemningsskabende baggrundsmusik, som samtidig giver mulighed for at udvikle sig til noget dansevenligt.

Starpeople 4 (Bas, guitar, trommer og sang) Denne version af Starpeople er den mest efterspurgte. Vi kan spille til selv meget store fester, og fylder med garanti dansegulvet. Ofte brugt ved firmafester og mærkedage hvor musikken skal have en særlig imponerende effekt. Vi ved at det ikke altid er antallet af musikere i bandet, der er afgørende for resultatet,- Til gengæld skal der arbejdes, for at holde festen i gang når vi er 4 mand,- Og det mærker publikum! Her skal hele holdet være "på", fra start til slut,- Og det er vi!

Starpeople 5 (Bas, guitar, trommer, keys, og sanger) - Som Starpeople 4, dog med lidt mere fylde i form af keyboard.

Starpeople 6 (Bas, guitar, trommer, keys, sax/western/percussion og sanger). Deluxe udgaven af det optimale festorkester. Ved at tilføje blot én mand ekstra, får du de lækre sax soli, ekstra fylde med westernguitar og percussion.

Starpeople 7 (Bas, guitar, trommer, keys, sax/western/percussion, sangerinde og sanger). Kan det blive større? Ja det kan det...! Vi har i denne udgave en ekstra sanger med, i form af Viktoria, som tager sig af klassikere som, "Working 9 to 5" (Dolly Parton), "Bring It Back" (Moloko), "Walking On Sunshine" (Katrina and the Waves), "Nutbush" (Tina Turner)...

Starpeople hvor du bestemmer størrelsen...
Hvis kunden virkelig vil have noget stort, så kan Starpeople udvides efter dine ønsker. F.eks. med ekstra korsangerinder, blæsersektion, showdansere mv... Slutteligt kan Starpeople bestilles som galla festorkester med aktuelle gæstesolister. Vi har bl.a. haft besøg af navne som: Søs Fenger, Søren Sko, James Sampson, Ida Corr, Søren Poppe, Jacob Sveistrup, Nanna Lüders, Monique og Signe Svendsen. Indhent venligst særskilt tilbud for denne udgave af Starpeople, hvis det er en model der tiltaler...

Starpeople som husorkester ved shows...
Vi har flere gange fungeret som "husorkester" ved firmaarrangementer og gallashows. Vi har bl.a. stået for "re-make" af "Sangshow" (Grib Mikrofonen) med Casper Christensen, Årets Nye Navne i Tivolis Koncertsal og lign. Hér er det virkelig en fordel at arbejde med et orkester som Starpeople. Med vores store kompetence, deltager vi gerne i sparring om alt fra planlægning, solistvalg og teknik efter ønske fra kunden.

Musikerne:
Sangeren Rasmus Fjeldsted har medvirket i store teateropsætninger, udgivet cd'er og deltaget i sangkonkurrencer i England for BBC Radio 2. Han er med sin teater- og store live-erfaring garant for kvalitet og underholdningsværdi. Rasmus sætter samtidig, som orkesterleder, en ære i, at en aftale bliver overholdt til fulde.

Starpeople’s musikere består af et team af unge, fuldtidsbeskæftigede, seriøse og topprofessionelle musiker, der alle hører til blandt Danmarks elite. Mange har aktuelle referencer fra bl.a. Jan Glæsels Orkester (Line 3 show), Safri Duo, Nick & Jay og Allan Olsen. Så kvaliteten er helt i top, hvilket også er Starpeoples varemærke. - Én af os har også været på turné med ”Atomic Kitten”, ”Blue” , ”Craig David” og spillet i husbandet til ”Brit Awards” i England.

En af de helt store fordele ved at booke sin underholdning via Starpeople er, at vi også kan levere totalløsninger, så kunden ikke nødvendigvis skal ud og handle flere steder for at få dinnermusik, dansemusik, lyd & lys udstyr eller underholdende indslag på plads. Og alt sammen selvfølgelig leveret med Starpeoples garanti for kvalitet.

Starpeople kan bookes med gæstesolister
Vi samarbejder med og har haft gæsteoptrædende af solister som: Søs Fenger, Søren Sko, James Sampson, Monique, Signe Svendsen, Morten Remar, Sascha Dupont, Søren Poppe, Nanna Lüders og Jacob Sveistrup.

... Udvalgte referencer:
SAS, Grey, Tuborg, Bianco Man Footware, Bang & Olufsen, Novo, Telmore, TDC, Albani Bryggerierne, Price Waterhouse Coopers, Scanomat, Colgate / Palmolive, Danske Bank, Codan Forsikring, Eventforce, Rest. Mikkelgaard, Rest. Søllerød Kro, Børsen Kbh m.fl.
- plus et hav af privatkunder... ...

....og så lige endnu en tilfreds kundes oplevelse med Starpeople som band:
...To timers musisk underholdning i absolut topklasse! Det var hvad Starpeople leverede til PA Consulting Groups julefrokost. Bandet gav os en uforglemmelig oplevelse, og dansegulvet var fyldt med glade mennesker fra start til slut.

Carsten Møller
PA Consulting Group

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music