>Rabalder - Gasolin og Kim Larsenkopi<

 

 
 

Rabalder - Er det vigtigt, at vi leverer hastigheden?

For det er præcis, hvad bandet Rabalder gør. Denne energiske trio, der består af tre fyre, der alle elsker Gasolins & Kim Larsens musikalske univers skaber en dyd ved at spille musik, så nostalgi virkelig kan mærkes.

Og de har alle spillet musik fra dette fantastiske univers i flere årtier. Så overbevist ren nostalgi og anerkendelsesglæde, når Rabalder tænder den i fuld blomst med alle de gamle kendte Benzin-sange, som vi alle elsker at synge med til.

Og det hele krydres med masser af nye hits fra Kim Larsens solokarriere helt op til hans sublime samarbejde med de modige fyre fra Kjukken.

Bandets forsanger Kai Jack har sunget, spillet og elsket Benzin og Kim Larsen i det meste af hans liv, og med sine to musikalske venner Michael og Henning har han spillet koncerter i mange år.

De tre fyre i Rabalder har spillet sammen i mange år i flere forskellige konfigurationer, så det er en ægte interaktionstrio, du får høre, når bandet giver hastigheden.

Og også Benzin & Kim Larsen, de er alle vokset i mange år. Således er det langt mere end 15 år siden, at Rabalders tre musikere mødtes for første gang for at vokse Benzin & Kim Larsens musik, og det skinner igennem, når de står på scenen.

Håber på en eksplosion af nostalgisk genforening af de elskede benzin & Kim Larsen hits, når Rabalder leverer hastigheden.

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Musiker søges
 

Relaterede kunstnere:

Henrik Dahl - forfatter - sociolog - foredragsformidling . :.Birthe Kjær.: 40 års jubilæum . Jens Arentzen - stresshelvede - formidlingforedrag . 0 Gitte Hornshøj:: At omgås andre mennesker - kan det læres?