>Pop Fever - etableret jam - show band<

The X Orchestra feat. Lasse Lindorff

Pop Fever - etableret jam - show band

Et af Danmarks bedste partybands, der spiller hits til dansegulvet:
Pop, soul og disco - fra 50'erne og frem til i dag!


POP FEVER er et partykoncept på den danske live scene, samlet af musikere kendt fra flere af de største koncertnavne & bands i Danmark. POPFEVER viderefører arven fra de etablerede jam- og showbands, men med et væsentligt bredere repertoire, der kan finjusteres i forhold til hvert enkelt publikum.

Med udgangspunkt i de største pop & disco hits gennem tiden når man således meget vidt omkring, både hvad angår danske såvel som internationale hits der alle tages under kyndig behandling. Fra George Michael og Robbie Williams til Doobie Brothers & Earth, Wind and Fire, når orkestret vidt omkring.

Pop, disco & soul fra 60-70erne til nu. De kan spille det hele og også på opfordring. Selvfølgelig kommer de også omkring danske hits fra Danseorkesteret, Back To Back og Thomas Helmig. Som sagt… Alle de gode hits, så alle kan være med…

Top professionelt partyband!
Bandet består af nogle af branchens bedste musikere som bl.a. har spillet med Tue West, Daniel Bedingfield (UK), Nik & Jay, Johnny Deluxe, Andrew Strong (IR), Maria Montell, Zindy, Søren Poppe, Thomas Helmig, Annette Heick, Anders Blichfelt, DK Rocks, Back To Back, samt i TV shows som ”Hiv stikket ud” (DR1) & ”X Factor” (DR1).

Orkestret har spillet i et væld af forskellige sammenhænge og har blandt andet optrådt for Ernest & Young, Tele Danmark, SAS Radisson Scandinavia, SAS Royal Hotel (Kbh), Jack & Jones, Ekstra Bladet, Statoil, DR, Deloitte & Touche, IBM, Greenland Contractors (Grønland, Thule), Thile, TV2, og mange flere...

Featuring Lasse Lindorff
Pop Fever har allieret sig med en af Danmarks bedste entertainere og sangere, Lasse Lindorff, som senest lagde Danmark ned ved Melodi Grand Prix 2008 med Retro soul nummeret ”Hooked On You”. Sangen har på nuværende tidspunkt overhalet diverse store internationale hits og har mange uger ligget højt på Danmarks top 100 Radio airplay chart.

Pop Fever skal opleves live!


Nedenstående foto er fra en optagelse på TV 2, hvor Pop Fever blev bedt om at akkompagnere Thomas Helmig.

Pop Fever - the band

Kunderne takker.

Reaktion fra arrangør den 11. november


Hej,

I forbindelse med vores arrangement d. 11. november 2006, havde vi fornøjelsen af at have PopFever ude og underholde. Vi er yderst tilfredse med deres optræden og håber vi får lejlighed til at bruge dem en anden gang.

Med venlig hilsen
Winnie Arentzen
Trade Marketing
Danske Spil A/S

---------------------

Pop Fever er for nyligt kommet tilbage efter at have spillet på Thule-basen i Grønland, hvor der primært bliver spillet for de amerikanske soldater. Her var reaktionen følgende

Stor succes! Vi havde et brag af en fest, og bandet var helt i top.

---------------------

Hermed en udtalelse fra en meget tilfreds kunde fra den 20/05, der har det princip, ikke at lade sig citere ved navn.

Pop Fever levede så absolut op til forventningerne - og mere til. Mange har her efter festen henvendt sig og spurgt, hvem de var, fordi de syntes at de var fantastisk gode. Vi var meget glade for dem. De var der, uden at fylde for meget, og spillede jo bare kanon god musik. Vi har i virksomheden faktisk mange "musikere", som på højere og lavere plan spiller i bands, og disse personer har også givet dem mange positive ord med på vejen, bl.a. omkring valg af udstyr, at det var helt perfekt valgt til størrelsen af lokale og antal personer. Der var god lyd, men alligevel var der også "plads til" at man kunne tale sammen, når man sad ved borde bagest i lokalet. Endvidere nævnte de, at de virkede rigtig godt sammenspillet og leverede en afslappet, men professionel optræden. Endvidere har mange rost forsangeren for hans stemme.
Vi kan herfra kun give en masse roser til dem alle. De var endvidere alle meget søde og behagelige at tale med. De var meget afslappede omkring aftenens arrangement, og tog det som det kom, og havde den holdning at, det finder vi ud af. Det var helt perfekt, for som arrangør har man jo nok at tænke på, og så er det altså fedt at kunstnere er helt nede på jorden.
Vi håber ikke, at det er sidste gang vi har brugt Pop Fever. Vi håber, at vi får mulighed for at engagere dem igen, for de var bare helt perfekte til os.

De bedste hilsener til dem alle.
Med venlig hilsen
En stor glad virksomhed.

---------------------

"Til Pop Fever

På vegne af Coloplasts deltagere torsdag aften d. 14/12 vil jeg gerne takke for fantastisk underholdning. Pop Fever/I leverede klassen, og satte gang i festen. Alle blev hevet ud på dansegulvet. Jeg har fået mange kommentarer fra kollegaer - udenlandske såvel som danske -, og ALLE var enormt positive.

Jeg vil helt sikkert anbefale Pop Fever/jer, da man er sikker på at få masser af kvalitet for pengene. Vi er ikke i tvivl om at vi valgte rigtigt.

Tak for en god aften."

Med Venlig Hilsen / Best Regards
Simon Hansen - DKSIH
Coloplast A/S
Wound & Skin Care Division - Brand Management

---------------------

"Pop Fever leverer varen hver eneste gang uden undtagelser. De formår at få alle med, selv bænkevarmerne. Klart anbefalelsesværdige."
Henrik Tiedeman, Sika Danmark A/S

---------------------

"Det er et yderst charmerende orkester. De spille et repertoire som alle kan forholde sig til og sørger samtidig for at dansegulvet er fyldt. De spiller endda på opfordring og gør alting med et smil og i højt humør. Det er ikke sidste gang jeg skal danse til Pop Fever."
Jane, Falck A/S

---------------------

"Som arrangør kan jeg varmt anbefale Pop Fever. En helt fantastisk energi og spilleglæde der smitter af på gæsterne og får alle ud på dansegulvet. Alle vores ansatte elskede Pop Fever."
Lars Henriksen, TIME Publishing ApS

---------------------

"Professionalisme, fest, imødekommende, friske, velspillende, talentfulde, repertoirestærke, sympatiske?. Det er Pop Fever"
Finn, Københavns Tekniske Skole

---------------------

Pop Fever har spillet for:

Carlsberg
Radisson SAS Scandinavia Hotel
Jack and Jones
Danske Bank A/S
Nordea A/S
Nykredit A/S
Odense Congress Center
Panum Instituttet
Radisson SAS Falconer Hotel
Thrane & Thrane
Radisson SAS Royal Hotel
Topdanmark Forsikring A/S
IBM
Tjæreborg Rejser
SAS Radisson
Novo Nordisk
Ving rejser
JYSK
Basecamp
Skala Entertainment
Radio Skala
Radio Victor
Spies Rejser
Merrild Kaffe
Thile Briller
Novozymes
TV2 Danmark A/S
Deloitte & Touche
Ernest & Young A/S
Skovriderkroen
Greenland Contractors
Evolution A/S
IC Companys A/S
Danmarks Radio
Prime A/S
OMD A/S
KMD A/S
Kraft Foods Danmark A/S
McKinsey & Company
Motorola A/S
TV Byen
Tryg Forsikring A/S
TIME Publishing
Oticon Danmark
Tele Danmark A/S
Tele 2 A/S
TDC Mobil A/S
Og mange mange flere!


Kategorierrier

Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Musiker søges