>Eagles Jam - unik ørehængerkoncert<

 

Eagles Jam - unik ørehængerkoncert

Står du og mangler bandet ”Eagles” for at fuldende din festival, byfest eller lign., men mangler du pengene til at få dette unikke orkester til Danmark, så har du her for første gang i norden et fantastisk alternativ, nemlig Eagles Jam.

”Eagles Jam” kan gi dig 2 x 40 minutters topunderholdning af deres uforglemmelige og udødelige klassikere, som f.eks. Hotel California, Take it to the limit, One of these nights, Lying eyes, samt mange, mange flere.

Vi kan godt garantere dig en stor musisk oplevelse hvor du vil opleve at de mange Eagles ørehængere vil blive leveret så tæt på originalen, som det næsten er muligt. De 5 medlemmer i bandet har alle en musisk baggrund som gir dem overskuddet til at kunne levere en uforglemmelig og international kvalitativ oplevelse, som I sent vil glemme.

Eagk

Eagles Jam spiller i hele Danmark på festivaler, spillesteder, virksomheder, samt til private arrangementer.

Deres lidenskab for musikken, showmanship, samt deres opmærksomhed på at gengive detaljerne i musikken, har opnået stor anerkendelse, og de har mange loyale fans.

Eagles Jam gengiver musikken med fantastisk guitar arbejde, vokal, samt harmonier. Publikum synes, at de føler det næsten er som om, de er til en koncert med det originale band.