>Wizex & Anna Sköld<

 

 

 


    

Wizex orkester har eksisteret i moderne form siden 1973. Kikki Danielsson, Monika Silver Strand, Lena Palsson, Danne Stråhed, Charlotte Nilsson (Perrelli), Paula Penn Eat, Jessica Sjöholm og nu Anna Shield og Thomas Lindberg.

De velkendte frontfigurer i Wizex har været mange.

Højdepunkterne for Wizex har også været mange og memory-rige. Over 2,5 millioner solgte eksemplarer. 16 guld og diamant skiver har været downloadet. Wizex er et band, der alle ønsker at lytte og nyde.

Moderne Wizex således startet i 1973, men fosteret var mere end ti år tidligere. Rødderne kom fra Ulrik Witts Electro Sextet, som blev startet i 1957 i Agunnaryd. Tommy, der var i den oprindelige sammensætning af 73, og Eric, som gør hans 25 år i bandet, og det var med sangfestivaler-ture i 90'erne, sammen med Allan, Dan, Thomas og Anna set at Wizex specielle stil og lyd lever videre.

Wizex fejrede sit 40 års jubilæum med udgivelsen af ​​albummet "40 år i den offentlige park favør." En disk med et nyt arrangement af de gamle klassiske Wizex-hits. Efterfølgeren til disken er blevet en succes anmelderroste show og koncert "Folk i park service."

"Wizex lidenskabelige mennesker park og alle de store kunstnere, den har næret gennem årene"

Velkommen til at nyde en musikalsk og nostalgisk rejse gennem tiden. Gå ikke glip af chancen for at se Wizex show "Folkets park service," en kavalkade af alle de gode sange, du husker.

Relateret band: Nightlife

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Musiker søges