>Milles - svensk partyband<

Milles - svensk partyband1972 ... blev der officielt dannet et orkester i den lille landsby Svedala i Sydsverige. Orkestret kom til at hedde Milles...

Det nydannede orkester Milles havde som mål at komme ud og glæde andre, og ikke bare at spille for sig selv, samt for dem i den "nærmeste kreds".

De oprindelige medlemmer i Milles investerede kraftigt i teknisk udstyr, som skulle være af højeste kvalitet, og de sagde, at: Spille det kan vi ,men der var også brug for "lidt ekstra", selv om musikken klart skulle være i fokus!

Korsang var noget man gjorde meget ud af i denne sammenhæng, og straks fik Milles en helt unik lyd der blev fastholdt gennem alle årene!

Snart gik snakken om Milles med det "fantastiske kor", og interessen begyndte snart at vokse. Selv på den anden side af sundet var der stor interesse for Milles!

Danmark ,som altid har været eksotisk i en svenskers øjne, blev et vældigt spændende sted at optræde for bandet, og Milles blev trukket mere og mere i retning mod Danmark!

Efter et par år skiftevis mellem de to lande blev Milles i stigende grad trukket til Danmark, og efter flere succesfulde tournéer, blev de fast etableret i landet!

I mange byer begyndte man at omtale Milles som bandet med den fantastiske lyd!

Nogle medlemmer kom og gik i årenes løb af forskellige årsager, og desværre skete så det, som mange aldrig troede var muligt i 2007 ophørte Milles!

Alt dette skete simpelthen fordi, medlemmernes familier trak mere end det hektiske tourné liv, som havde en for høj pris!

2014 ...skete det ved en tilfældighed at nogle af de tidligere medlemmer af Milles (Som nu gennem årene turneret med andre bands) helt uventet kom til at mødes til den samme begivenhed i Sverige.

DET blev en lykkelig genforening!

Det blev her slået fast at: Vi har brug for at mødes over en dansk øl, samt snakke gamle minder fra Milles!!

Mødet var i Trelleborg! En Tuborg blev til to (!!), og lysten til at spille sammen blev vækket, og dermed var genforeningen af Milles nu et faktum!

Disse fire herrer har besluttet at vække Milles ånd til live igen!

Musikken og lyden fra 80-90erne, glæden ved at gå på scenen! Og sidst men ikke mindst: Igen at møde sit publikum!!

Vi vil derfor med stolthed præsentere: MILLES ... Ligesom før !!

  

Navn:

Email:

Besked

Relaterede kunstnere:
Connie Svendsen - stewardessehumor . Grith Okholm Skaarup - Nytænk din markedsføring - 0266.1789 . :.Poul Hansen.: - Fodboldtræner

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music