>Bier Hunters - tyrolermusik - booking<

  Video

 

bier-hunters-booking-tyrolermusik-bier-huntersDet festlige tyrolerorkester Bierhunters med dedikerede kunstnere sikrer, at festen sidder lige i skabet!

De senere år har tyrolerfester gået deres sejrsgang i hele verden. Men det er også svært at sidde stille, når først de erfarne og professionelle musikere i The Bier Hunters lukker op for kendte tyrolerhits krydret med virtuose soloer af konservatorieuddannede musikere.

The Bier Hunters nyfortolker også kendte pophits omskrevet til tyrolermusik, og det skaber altid jubel, når publikum opdager, at det er deres yndlings Rasmus Seebach, Gasolin eller Michael Jackson nummer, der bliver spillet. Læg dertil bandets mange års erfaring i at skabe en fest - og holde den kørende, så har du opskriften på en uforglemmelig firmafest, byfest, oktoberfest eller privatfest.

The Bier Hunters består af rutinerede musikere i forskellige aldersgrupper, som sikrer dynamikken i det fem mand og én kvinde store band. Flere af musikerne er konservatorieuddannede, og alle har erfaring fra de skrå brædder. I Bier Hunters brænder alle for tyrolermusik og repertoiret spænder fra original østrigsk tyrolermusik til tyske schlagere samt danske og udenlandske pophits i tyrolerfortolkninger.

”Det er aldrig sket i vores mangeårige karriere, at publikum bare står og hænger i et hjørne. De finder ofte selv frem til fællessange og spontan kædedans. Det er simpelthen umuligt at lade være at blive grebet af stemningen, også selvom man kun er i tyverne eller er af hankøn med hang til bløde sofaer”, fortæller trompetist og sanger Torben Stage, der er en af grundlæggerne af bandet The Bier Hunters.

Det er typisk for Bier Hunters, at de fleste af medlemmerne spiller i flere bands. For eksempel har jodlerin Pernille Wolder sunget i gospel- og kammerkor, men mestrer også det mere jazzede. Hun er fast sangerinde i PJ Swingband og Blue Rain Orchestra og har optrådt med bl.a. Dario Campeotto.

Stig Jes er orkestrets 1. trompetist. Han er uddannet på musikkonservatoriet i Århus og er til daglig ansat i Søværnets Tambourkorps og musiklærer. Peter Friis spiller guitar og er samtidig orkestrets arrangør og står for bandets nye musikarrangementer med erfaring som kapelmester fra en række musicals. Bjarne Grue spiller harmonika og har allerede haft en lang karriere som folkemusiker. Og så er det ham, der fører an, når der skal danses kædedans mellem stolerækkerne. Til sidst er der Alex Nielsen, som spiller barytonhorn med en master i tenortrombone fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Med sin karakteristiske tyrolerbasun og sit ekvilibristiske spil er han med til at sikre The Bier Hunters den originale sound, derudover er Alex også medarrangør på flere af orkestrets numre.

”Vores publikum bliver tit overraskede over, hvor tydeligt det er, at vi elsker at spille og underholde. Tyrolermusik kan som en af de få musikformer virkelig forene unge og gamle og skabe en uforpligtende ramme for sammenhørighed, livsglæde og fest”, slutter Torben Stage.

The Bier Hunters optræder i originalt tyroleroutfit og optræder alle steder lige fra firmafester til halfester, byfester, privatfester og oktoberfester samt shows i foreninger, dagscentre og indkøbscentre - samt som det festlige indslag til den sjove fest. Bandet optræder 3 x 60 min og spilletiden kan kombineres med en erfaren DJ. Bandet har underholdt til et utal af byfester fra Gedser til Skagen og til et hav af firmafester hos bl.a. JYSK, Hydro Tubing, HK Hovedstaden, Nordjyske Bank, HYPER og BEC.

Et Bier Hunter program
3 x 60 min underholdning af The Bier Hunters. Programmet kunne se sådan ud:

· 18.00 - 18.30 DJ medens gæsterne kommer på plads og starter spisningen
· 18.30 - 19.30 The Bier Hunters (TBH) spiller 1. sæt - med fortrinsvis original musik og fællessange
· 19.30 - 19.45 DJ spiller afdæmpet musik i orkestrets pause - her kan I også komme med diverse indslag
· 19.45 - 20.45 TBH spiller 2. sæt - stadig lidt fællessange, kædedans og afterskiing aktiviteter (f.eks. Fliegerlied, Cowboy und Indianer)
· 20.45 - 21.00 DJ spiller afdæmpet musik i orkestret pause - her kan I også komme med diverse indslag
· 21.00 - 22.00 TBH spiller 3. sæt - der fortrinsvis består af “tyrolerficerede” kendte danske og udenlandske hits, som er velegnede til dans
· 22.00 - 01.00 DJ spiller livlig og underholdende afterskiing partymusik, der er tilpasset til aftenens publikum
 

           

Navn:

Email:

Besked

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Musiker søges


Relaterede kunstnere:

Niels Villemoes . :.Lars Bom.: Lyt til hinanden og sig nej til mobning . Christine Feldthaus . :.098.18501 Susse Wold Foredragsinformation