>Staying Alive - a Bee Gees Tribute - Featuring Jamie Talbot<

Lyt her: Nightfever * Staying Alive * Massachusetts 

 

Staying Alive - a Bee Gees Tribute - Featuring Jamie TalbotStaying Alive, Night Fever, How deep is your love er blot nogle af de mange hits fra Bee Gees, som bliver leveret i dette fantastiske og intime tribute show med Staying Alive.

Som publikum bliver du taget med på en musikalsk rejse tilbage i den lange og gloværdige karrierer som Bee Gees har haft og ikke mindst deres musik som stadig fylder os med glæde her 50 år efter deres første album udgivelse.

Musikerne i Staying Alive bag dette show er alle musikere med en lang musikalsk baggrund, og de leverer et professionelt og troværdigt show, hvor de med deres helt egen lyd, fortolker en lang af række af de mange hits som Bee Gees har skabt gennem tiden.

Bandet har tilsammen en fælles historie der startede helt tilbage i 2012 og har i de sidste år brugt meget tid på at skabe den unikke lyd der skal til, for at kunne levere Bee Gees musik.

Sidste år var Staying Alive med til at begejstre et stort publikum i Sorø og ikke mindst på Gram slot hvor de sammen med ”The Animals” og ”Slade” skabte en helt igennem fantastisk musikalsk oplevelse for publikum.

I år har Staying Alive færdiggjort deres helt nye promotion cd, og de er nu klar til at turnerer rundt i hele landet.

       

Relaterede kunstnere:

Trompet entertainer Per Nielsen

Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere