>Præsentations1kunstner<

Forside/menu

Mike D'Urzo er en international prisvindende konferencier, tryllekunstner og mentalist. Som grundlægger og kreativ direktør for Mega Magic, udfører han i hundredvis af shows årligt for nogle af de største selskaber, forlystelsesparker og tv-net i hele Nordamerika. Mike var vinderen af ​​2012, 2013, 2014 & 2015 "Performer of the Year" prisen præsenteret af Festivaler og Events Ontario. Han var vinderen af ​​"Canadian Entertainer of the Year" af de canadiske Events Industry Awards 2014. Han blev tildelt i "Top 10 Magicians Worldwide" af Wedding Industry Eksperter Awards og 2015-Reader Choice Awards for "Favourite Entertainer" af canadiske Special Events. Han blev også nævnt i top 5 tryllekunstnere i Toronto ved blog til. Mike er medlem af den prestigefyldte canadiske sammenslutning af tryllekunstnere og Den Internationale Broderskab tryllekunstnere.

Som en motiverende konferencier, har Mike udført for mange skolebestyrelser, gymnasier og universiteter og lederskab konferencer for top fortune 500 virksomheder. Hans team building workshops er også blevet præsenteret rundt omkring i verden på internationale salgsmøder, messer og konferencer. Som en professionel tryllekunstner, Mike tilføjer et element af "magisk" til sine præsentationer, der hjælper få hans vigtigste punkter på tværs på en sjov og underholdende måde. Hver præsentation er enestående og vil blive tilpasset, så det passer med temaet for dit arrangement.

Hans unikke stil af magi og en moderniseret tilgang har gjort ham til en populær form for underholdning på stort set alle type hændelse. Han spillede i en international turné tværs af Kina for over en halv million mennesker! Hans magi har været med hele Canada på Comedy Network, Global, CTV, City-tv, OMNI TV, YTV, W Network, MTV, Rogers Television og Fuse TV i USA. Han optrådte på "Canadas Got Talent" på byen TV og placeret i top 2% af alle handlinger i hele Canada. Han blev stemt som "Season Champion" på hit tv-show "Nøgler til VIP" fra seere over hele landet. Han blev tildelt en tur til Las Vegas, hvor han havde mulighed for at udføre og møde nogle af verdens største tryllekunstnere. Hans magi var også med på YTV hit show "Zoink'd" og "Come Dine med mig" på W Network.

Han optrådte på Morgenmad fjernsyn og Morning Vis på Global TV som funktionen tryllekunstner fremme filmen, "The Incredible Burt Wonderstone" udgivet af Warner Bros. Mike var funktionen handle på Canadian National Exhibition på Variety Stage. Han var også den hovednavn på Mount Forest Fireworks Festival-et show for over 10.000 mennesker! Han har også optrådt til forskellige arrangementer, herunder Rogers Cup, nytår i Labrador City og talrige nationale corporate konferencer & galas hele Canada og USA. Han har i øjeblikket en overskrift show på Falls Avenue Resort i Casino Niagara med natlige udsolgte shows af over 1000 gæster!

Hans fulde produktion teater show "Mind Kontrol" premiere i Toronto og har opnået stor succes gennem årene. Showet blev oprettet for at sætte drejninger på klassikere af magi og har været med på nogle af de mest prestigefyldte teatre og arrangementer over hele landet. Showet blev taget til nye højder med Z103.5 FM kommer om bord som den officielle sponsor sammen med NU Magazine.

Efter sin eksamen med en udmærkelse i specialiseret kommunikation fra York University, D'Urzo arbejdede med Sony billeder-Columbia TriStar Films hosting film lanceringen parter og premierer hele Canada for nogle af Hollywoods top berømtheder, herunder Sean Penn, Will Ferrell, Dustin Hoffman og Robin Williams. D'Urzo har også udført på nogle af de mest eksklusive galla shows og private parter til Toronto International Film Festival.

Relaterede kunstnere:

Mette Fugl - ordstyrer-moderator - foredragsholder
Mette Lisby
Michael Carøe
Mogens Rubinstein
Morten Løkkegaard
086.111 Natasja Crone: Konferencier - dansk - engelsk - fransk
Niels Olsen
:.Paula Larrain.: Freelancejournalist - ordstyrer - konferencier
Per Pallesen
Peter Qvortrup Geisling - Bookingforespørgsel - Lægens Bord
Peter Kær - hulemandsoplæg
0360.1801:: Peter Mygind - Om at blive et stærkt menneske
Preben Palsgaard - målrettet bugtalingsforestilling
Puk Elgaard - Temaet er "Karriere"
Ralf Pittelkow
Reimer Bo
Rushy Rashid
Samuel Rachlin

9dyRowNvJdyZV

Venskabsbyorkester