>Tjenerstaben - underfundig humor og practical jokes<

Forsiden/menu . Trio Trut 3 x messingsuppe . Lise Ellevang - pianistinden . Booking forespørgsel

Tjenerstaben - underfundig humor og practical jokes

Tjenerstaben går rundt blandt gæsterne og underholder i ca. 40 minutter, hvorefter de afslutter med et sceneshow på ca. 20 minutter

TJENERSTABEN: PERSONALE, GØREN OG LADEN

TJENERSTABEN har eksisteret siden 1991, og stabens aktører er alle uddannede og professionelle skuespillere, dansere, musikere, akrobater eller mere udefinerbare artister. I årene, der er gået, er vi blevet kaldt alt fra tossede høns til skæve eksistenser – selv foretrækker vi definitionen
”artistisk morskabsteater i særklasse”.

TJENERSTABEN beskæftiger 3 skuespillere på fuldtid og ca. 20 på ”løs tid”. Der vil altid være mindst én af de fastansatte skuespillere med på et job, og vi kan således optræde 3 steder på én gang. Travlheden i truppen varierer efter årstiden, men i løbet af et år sender vi ca. 550 skuespillere på job fordelt på ca. 200 jobs. I år 2014 optrådte vi for ca. 80.000 mennesker.

TJENERSTABEN kan levere flere typer underholdning, som dog kan puttes i to forskellige kasser:
SERVERINGSTEATER-KASSEN og EVENT-KASSEN.

SERVERINGSTEATRET
Showet fra Tjenerstaben består dels af direkte underholdning: Skuespillerne, forklædt som karakter-tjenere, henvender sig direkte til gæsterne. Den tager ikke den fulde fokus (gæsterne tror måske stadig, at skuespillerne virkelig er tjenere). Dels af et afsluttende fuld-fokus-show: Skuespillerne laver show over aftenens tema - alle gæster ser i samme retning på samme tid (de fleste har fattet, at der er akrobater, skuespillere, sangere, komikere eller musikere indeni tjenerkostumerne). Altså får kunderne BÅDE fornøjeligt serveringsteater ved bordene og et fantastisk show, når de får besøg af TJENERSTABEN.

Ønsker kunden
hyggepianist under arrangementet kan denne med fordel bookes via TJENERSTABEN, som har komiske samarbejder med en række forskellige pianister. Pris for pianisten er den samme som for skuespillere – dog optræder pianisten gerne fra middagens start til slut for samme honorar.

En uges tid før arrangementets afvikling, ringer Tjenerstaben til den ansvarlige festarrangør for at samle stof om selskabet til vores skræddersyede optræden. Vores optræden – fra den finurlige tjenerkarikatur til klapsalverne efter den afsluttende salut – tager 1 time til halvanden, og der kan optrædes under stort set alle forhold.

Vi har en tommelfingerregel i Tjenerstaben, der siger, at der går én showtjener pr. 50 gæster: Altså 2 stk. ved 100 gæster osv. (dog er det tit en fordel, på trods af tommelfingrene, at sende 2 stk. showtjenere til arrangementer med 20-70 gæster).

EVENT-ARRANGEMENTER
TJENERSTABEN har gennem årene leveret special-designet underholdning til en lang række kick-offs, firmareceptioner, åbningsceremonier personaleudviklingskurser og lignende. Skuespillernes underholdning kan meget vel have en vældig praktisk karakter. Men oftest fungerer Tjenerstaben i disse sammenhænge som levende udtryk for en eller anden særlig sag.

Af det mere spektakulære specialdesignede underholdning under vores vinger kan nævnes:

• Åbningen af Storebæltsbroen: TJENERSTABEN - aktørerne var udklædt som bro-arbejdere, og sørgede på underholdende vis for, at gæsterne kom ud af busserne og i den rigtige retning og afsluttede med et større bro-bizz-show on location.

• Åbningen af Bus-terminalen ved Hovedbanegården i København: TJENERSTABEN - aktørerne var udklædt som kommunal-arbejdsmænd og
sørgede for at gæsterne fik en sidste, løjerlig oplevelse af ombygningen med et STOMP-lignende, musikalsk show med de forhåndenværende arbejdsredskaber.

• Åbningen af den ny lufthavnsterminal i Kastrup Lufthavn: TJENERSTABEN - aktørerne var udklædt som flykaptajner og stewardesser og leverede et show som i øvrigt mindede lidt om det hjemmevante serveringsteater.

• GALLAUNDERHOLDNING IAA. HHK FREDERIKS BRYLLUP 2004: TJENERSTABEN agerede fornemme men sjove tjenere ved de kongeliges ankomst til teatret og i pausen ved gallakoncert i Det Kgl. Teater dagen før brylluppet.

• Underholdning v. Copenhagen Consensus, 2004: Skuespillerne  fra Tjenerstaben havde ugen igennem forskellige roller – fra falske talere til sjove tjenere og mærkelige hotelpiccoloer.

• Underholdning iaa. gen-indvielse af KGS. NYTORV, maj 2005: Skuespillerne fra Tjenerstaben optrådte i mange forskellige tjener- og serviceroller. Fx. var en skuespiller udklædt som sjov parkeringsvagt for at gøre opmærksom på parkeringsforbud på torvet.

• Falske gæster, foredragsholdere og ansatte: I mange omgange har TJENERSTABEN skuespillere optrådt som falske gæster ved fester, som falske foredragsholdere ved møder og konferencer og som falske ansatte i firmaer i ekspansion. Denne type underholdning afsluttes altid med artistisk show, som sikrer, at alle tilskuere forstår falskneriet.

• Totalteater i forbindelse med nyt samarbejde mellem TDC og Ericsson: Tjenerstaben lavede et kick-off-arrangementet som et bryllup, hvor ansatte var
gæster - skuespillerne var alt fra brudepar til svigerforældre, festfotograf, bitter ex-kone, toastmaster, toilet-dame og nissen-som-flytter-med.

• Lufthavnpersonale: TJENERSTABEN skuespillere har spillet alt fra fuld kaptajn, kælen stewardesse, lummer tolder, akrobatisk terrorist, energisk rejseleder til polsk rengøringsassistent og IT-direktør på flugt.

• Diverse temafest-karakterer: Tjenerstaben kan være syngende tyrolere, trætte julemænd, glade nissepiger, lumre mexicanere, akrobatiske cowboys med meget mere.

Ved private og/ eller lukkede firmaarrangementer kan TJENERSTABEN tilbyde alle former for brandmands-, politi-, parkeringsvagt- og hospitalspersonale underholdning. Særlige forholdsregler skal dog tages i disse tilfælde efter aftale med Københavns Kommunes Munderingstjeneste.

Udover middagsarrangementer underholder Tjenerstaben ved receptioner, produktlanceringer, konferencer, messer, kurser osv.

Tjenerstaben har kapacitet til alt lige fra servering af isbrydende velkomstdrink til aktiverende sceneshows.

Tjenerstaben - julearrangementer

Tjenerstaben kan også bookes til julemands-/nisse-tjener-jobs til julereceptioner i firmaer og til familiearrangementer.

 

Relaterede kunstnere:

Lunefullkostymer-tjenerstaben Connie Svendsen - stewardessehumor . Grith Okholm Skaarup - Nytænk din markedsføring - 0266.1789 . Morten Jaeger - kulturinnovation - 0267.8495 . Jesper Bubandt Toft - idémarkedsplads