>Telefonjokeren - Torsten Guttermann<

Inde i Telefonjokeren står der en fyr ved navn Torsten Guttermann - Han er tekstforfatter, tekniker og producent i mediebranchen.

Var egentlig udset til at overtage sin fars gård, men så kom der landbrugskrise, og det var måske meget godt, for han ville meget hellere lave radio. Blev radioDJ og teknikker og har de sidste tyve år lavet et utal af programmer for P1, P2, P3, P4 og Nova, Radio100, Popfm.

Hele sommeren kan du lytte til hans gøgl sammen med Jesper Bærentz i ”TAKEOFF” og i sensommeren på Tønder festivalen med Alex Nyborg og Søren Rebbe.

I starten af 00’erne kørte Telefonjokeren fast på 18 radiostationer. Det blev til mere end 800, en del af dem samlet på CD’en ’Åh pis’.

I min egenskab af DJ, konferencier og underholder begyndte jeg konceptet telefonjokeren ”Det store firmashow”. Gæsterne er vilde med at lytte til sig selv i sjove situationer, sat op efter scenarier som jeg og mine kolleger i reklamebranchen udtænker. En telefonjoke skal være sød og sjov, den skal altid ende med, at gæsten går derfra som vinderen af den positive stemning. Der er ingen, der skal udstilles, det har altid været idéen i de jokes, vi har lavet.

Du får lige en forklaring på forløbet i selve tilblivelsen og afviklingen:

1. Vi tager et møde og aftaler præmissen og finder de 5 kandidater til forløbet
2. Jeg sender jer oplæg på jokes/pranks, jeg har tænkt mig at udføre
3. Jokes udføres og klippes sammen til showet.
4. Afvikling på dagen. Typisk skal telefonjokes afspilles før dessert eller som kickoff inden middag. Showet starter med en introduktion omkring det at blive konfronteret med mærkelige folk i telefonen. Jeg afspiller eksempler fra andre samtaler, der er sjove.

Derefter kommer dine kolleger i spil og bliver afspillet i sektioner af 40 sekunder, og det er her, du kan høre det magiske ske. 
 


 

Relaterede kunstnere:

Elsebeth Egholm - Kriminalverdenen - 0255.3758:: . Christian Have - publikumsadfærd - 0257.7602 . 0 Jesper Schwartz: Rusmiddelmisbrugs sociale konsekvenser .

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music