>Ren1komik<

Forside/menu

Smart, ren komik

Dan har rejst USA som en komiker, der arbejder med navne som Jon Stewart, Rob Schneider, Kevin Nealon, SNL s Jay Pharoah, Sam Kinison, Steven Wright, og The Shirelles. Han var også vært for comedy show "The Battle of Wits". Hans kreditter omfatter comedy-klubber, kasinoer, krydstogter, gymnasier, og firmaarrangementer samt optrædener på The Nashville Network og i tv-reklamer.

Som en mand og far til 7 børn, Dan forbinder med ethvert publikum, især dem der er villige til at tænke "uden for rendestenen." Tegning på sin baggrund som et spil show vært, forælder, lærer, træner, og sælger, vil han underholde uden at fornærme.

Uanset temaet for din virksomhed, skole, konference eller kirke, vil Dan levere mere end nok griner at gøre dit arrangement til en stor succes.

Nels Ross er en performer, speaker. Arbejde solo og med andre, han giver side-opdeling, tyngdekraft-trodsende præsentationer i USA, Canada, og i udlandet.

Bemærk helhjertet latter og stående ovationer. Nels er i efterspørgslen og kloning forsøg har vist sig forgæves, så book tidligt for en garanteret hit på dit arrangement.

*** UNDERHOLDNING ***
Oplev den en af en slags, slå-din-sokker-off komedie, jonglering, og stunts ren komiker og variation entertainer Nels Ross. Fra små til fuld skala produktioner, giver han bevist underholdning for virksomhedernes og non-profit arrangementer.

"Smadre succes!"
Texas Association of tryllekunstnere

"Du havde alle i masker!"
Chautauqua Institution

*** takten En rytmisk ***
Hjælp folk i din virksomhed eller gruppe være mere glade, sunde og produktive gennem morsomme alligevel motiverende hovedtaler og playshops. Forbedre velvære, moral, kreativitet, kundeservice, og teambuilding med hovedtaler og studievært Nels Ross.

"Konferencens højdepunkt!"
Michigan Society of Professional Engineers

"Betaget alle. Magtfulde!"
Holiday Valley Resorts

*** MERE ***
Leder du efter programmer til en skole, ministerium, eller andre ikke-profit? En business speaker, virksomhedernes foredragsholder, eller motiverende taler? En komedie jonglør, Christian entertainer, show, komedie hypnotisør, impressionist, komedie tryllekunstner, plade spinner, stand-up tegneserie, bugtaler, eller sort handle? Nels arbejder med og anbefaler det bedste. Bare spørg.

"Absolut fabulous!"
Corning Museum of Glass

"Frisk pust"
Impact Conference, Rockford, IL

Relaterede kunstnere:

Hans Majestæt komikerdronningen Jesper Schwartz
Hatten Rundt
Henrik Lykkegaard
Herdis og Kammertjeneren

Jacob Haugaard
Jacob Tingleff
Jacob Wilson
Jan Elhøj
Jan Gintberg
Jan Hertz
Jan og Hurra
Jan Svarrer
Jaribarh & Sune
Jens Andersen - Fensmarks førende festfotograf
Jesper Juhl
Joachim Solberg
John og Aage
Jonatan Spang

090720161643
Komikniveau