>Wivex-trioen fyrig og inciterende lyttemusik <

 

Wivex-trioen fyrig og inciterende lyttemusikWivex-trioen søger at genskabe stemningen fra ældre tiders restauranter og store forlystelsessteder med levende musik.

Selv er ingen af trioens medlemmer gamle nok til at have spillet i Wivex, men både cellisten Søren Friis og violinisten Tommy Østerlind har faktisk trådt deres musikalske barnesko hos såvel den stilfulde Teddy Petersen som den flamboyante Ivan Leth fra Tivolis Promenadeorkester.

Derfor består Wivex-trioens repertoire af underholdningsmusik, evergreens, wienermusik, operette, musical og meget andet.
Og Wivex-trioen spiller både diskret, stemningsskabende baggrundsmusik, fyrig og inciterende lyttemusik og til fællessang efter arrangørens ønske.

Pianisten Tormod Vinsand er en yderst alsidig herre som behersker alt fra Chopin til Shu-Bi-Dua.
Han spiller med en række danske og internationale topnavne som Jesper Thilo,Thomas Eje, Daimi og Dario Campeotto og han har undervist på konservatorier, universiteter og musikskoler i hele Danmark. Tormod Vinsand er desuden komponist, arrangør og cand. phil. Musikvidenskab.

Cellisten Søren Friis er uddannet på Hochschule für Musik i Wien. Han har spillet i Tivolis Promenadeorkester, Odense Symfoniorkester og mange andre danske symfoniorkestre. Han er også meget aktiv som dirigent, kammermusiker og cellolærer på MGK og flere musikskoler. Søren Friis er desuden cand.mag. i musikvidenskab og tysk.

Violinisten Tommy Østerlind er uddannet ved Københavns Universitet og Det kgl. danske Musikkonservatorium som violinist og cand.mag i musikvidenskab og dansk. Han har blandt andet spillet 25 år i Tivolis Promenadeorkester, i DR´s underholdningsorkester og i Det kgl. Kapel. Tommy Østerlind er også aktiv som dirigent, kammermusiker og underviser i mange sammenhænge.

 

 

 

Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere