>Nordic Singers: Operastand-up - musicals - book Nordic Singers<

      video


Nordic Singers: Operastand-up - musicals - book Nordic SingersNordic Singers er en gruppe af 4-5 professionelle operasangere fra det Kgl. Teater. Sammen med deres pianist underholder de med koncerter/shows med et stort og alsidigt repertoire, som spænder lige fra den klassiske operas største tårepersere til ABBA og Queen! Glem alt om koncerter i gammeldags stil med trykte programmer, hvor publikum sidder pænt og stille - for her må der gerne grines, grædes, og ikke mindst, synges med! Programmet bliver præsenteret undervejs i let og underholdende stil, ja, man kan vel nærmest sige at vi nærmer os Stand Up genren, så her kommer man ikke til at kede sig!

De elsker selvsagt at synge opera, og leverer passioneret og på højt niveau arier, duetter og ensembler fra kendte og elskede operaer som Butterfly, Carmen og Tosca. Men de brænder også for at vise deres musikalske talenter indenfor andre musikgenrer, med alt fra musical, operette, viser og sange, til pop og rock, som bl.a. bindes sammen i festlige og overraskende potpourrier med masser af flot ensemblesang.

Her mødes Carl Nielsen og Kaj Norman Andersen med mere nutidige toner som ABBA, Queen, Kim Larsen, Olsen Banden og Bent Fabricius-Bjerre. Stilen er afslappet og humoristisk, men publikum bliver selvfølgelig ikke snydt for store koncertrober og herrer i stiveste puds!

”Nordic Singers” har bl.a. turneret i USA og Canada 3 gange, senest i juni 2012. Her har de fået forrygende anmeldelser for deres humoristiske og underholdende koncerter på højt musikalsk niveau. De er allerede geninviteret af alle de skandinaviske foreninger i USA og Canada, som de har besøgt, og flere byer har vist interesse for at få Nordic Singers på besøg. I Sverige og herhjemme har ”Nordic Singers” ligeledes fået stor succes, og har bl.a. optrådt på Det Kongelige Teaters udendørsscene , Ophelia Beach. I foråret 2012 havde de desuden fornøjelsen af at optræde for Dronning Margrethe. I december 2012 har de med stor succes optrådt med Juleshows før operaforestillinger på Operaen i Kbh.

Kunstnerne:

Cecilia Hjortsberg
Sopran. Fast ansat på Det Kongelige Teater. Uddannet ved Det Kongelige Svenske Opera-akademi i Stockholm samt ved Opera Studio ved operaen i Gøteborg.

Randi Gislason
Sopran. Uddannet på Det Kgl. Musikkonservatorium og Opera-Akademiet i København med Docent Susanna Eken som lærer.

Magnus Gislason
Tenor. Fast ansat på Det Kongelige Teater siden 1991. Uddannet på Konservatoriet i Reykjavik, Island.

Lars Bo Ravnbak
Tenor. Fast ansat på Det Kongelige Teater. Uddannet Cand.mag. i Musik- og Teatervidenskab i 2004 fra Københavns Universitet.

Hans Lawaetz
Bariton. Diplomeksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium 1986. Lærere bl.a. Ulrik Cold og Peer Birch.

Knud Rasmussen
Pianist. Uddannet pianist samt organist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music