>Musik1vifte<

Forside/menu

Musik til dit bryllup, firmaarrangement eller fest! Vi tilbyder dig rimelige priser, mange års erfaring og det højeste niveau af ydeevne og professionalisme. Vi dækker en bred vifte af stilarter - fra klassisk til pop-rock, jazz til verdensmusik og meget mere! Vi tilbyder dig fleksibilitet med instrument-kombinationer; Vi kan tilføje trompet, fløjte, vokaler og meget mere! Der er mere end 400 titler på vores sang liste!

Hvorfor os? 10 gode grunde:


1. Ydelse kvalitet.
Vores musikere er kandidater fra de bedste amerikanske og europæiske konservatorier. Så snart du hører vores prøver, forskellen er øjeblikkelig. Du vil høre det samme topniveau ydeevne på din særlig begivenhed!

2. Professionalisme.
Vi garanterer at levere den største faglige standard, som vi stræber efter at løbende at vedligeholde. Om det at dukke op i god tid, ser og handle professionelt, der giver alle de nødvendige udstyr til brug for vores præstation, vores gruppe er stolt af sin fortsatte ry som en af ​​de mest professionelle ensembler i branchen.

3. Experience.
Vi har været i branchen i mere end 10 år. I løbet af denne tid har vi udført på mere end 1500 arrangementer. Vores erfaring giver komfort i enhver ydelse situation. Det er sandsynligt, at vi allerede har spillet på det sted, hvor din begivenhed finder sted!

4. Rimelige priser.
Vi ved, hvad det kræver at give den helt rigtige musik til dit arrangement, og alle aspekter forbundet med det. Af alle disse grunde vores priser kan synes en smule højere end den billigste musik løsninger til rådighed for dig som leje studerende, ikke-professionelle musikere, DJ / boom box option mv
Vi tror dog, at vi tilbyder meget rimelige og konkurrencedygtige priser for den højeste kaliber af musik at gøre leveret af vores gruppe.

5. Nem kommunikation.
Mest sandsynligt vi reagerede på din forespørgsel inden for timer, nogle gange minutter. Må ikke blive overrasket. Det er, hvordan vi gør det. Vores opført telefonnummer er vores manager mobiltelefon, der er på 24/7. Vi tjekker vores forretning e-mail hver 30min, 12-14 timer om dagen, 7 dage om ugen!
Vi gør det nemt for dig at kommunikere med os!

6. Ubegrænset telefon og e-mail konsultationer.
I modsætning til andre grupper, kan du altid tale med os om eventuelle bekymringer, du har med hensyn musik på dit arrangement. Vi vil guide dig gennem vores sang markeringer. Vi vil sende dig et standard spørgeskema om ethvert aspekt af vores præstation på dit arrangement. Hver eneste lille detalje vil blive afsluttet før tid, så der vil være nogen bekymringer om din specielle dag!

7. Bred vifte af stilarter og 400 titler på vores sangliste.
Vi tilbyder dig det bredeste udvalg af stilarter og den længste sang liste, der er på markedet!
Her er, hvad vi spiller:
Klassisk - fra Bach til Beethoven, fra Mozart til Debussy og alt derimellem!
Pop / Rock - det er en specialitet af vores, at brugerdefinerede arrangere dine yndlingssange som Beatles, Van Morisson, Coldplay, U2, Journey, Verve, N.Young osv!
Jazz - fra baggrunden til dansabel, fra Dixieland til Miles, fra Swing til Smooth Jazz.
Verden - Klezmer / israelsk musik, fransk / Gipsy Jazz, Latin / spansk, italiensk, irsk, Celtic, Østeuropæisk / Russisk, Tangos, Bluegrass, Folk, etc.

8. Fleksibilitet med instrumenter.
Vi arbejder med nogle af de bedste musikere i området! Det er derfor, vi tilbyder dig fuld fleksibilitet i dit instrument valg. Se vores liste over tilgængelige kunstnere nedenfor.

9. Fleksibilitet med gæstespil og læring ny sang (e) efter anmodning.
Vi forsøger altid at imødekomme alle dine behov så godt vi kan. Det er derfor, vi gerne byde velkommen til en gæstesolist fra kundens parti ind i vores gruppe! Det er bedst at blive enige om, hvad vi vil udføre sammen på forhånd!
Vi ved, at du har yndlingssange, som du gerne vil høre på din særlig begivenhed. Mest sandsynligt, de er allerede på vores fulde sangliste. Hvis ikke - vi vil altid gøre vores bedste for at imødekomme dig med dine ønsker.

10. Vi elsker det vi laver!
Vi nyder virkelig at spille musik for folk! Vi sætter en stor ære i, hvad vi gør.
Det er en fantastisk følelse for os at vide, at vi leverede den helt rigtige musik til lejligheden og bidraget til at gøre en meget speciel og mindeværdig lejlighed! Det utal af positive kommentarer fra vores mange kunder taler for sig selv. Venligst tjek dem ud lige under listen sang!

*** Bemærk, at den faktiske musikere spiller på dit arrangement kan være forskellig fra de musikere, du ser på pressemateriale. Det højeste niveau af ydeevne og professionalisme er garanteret til at være uændret.

Relaterede kunstnere:


Københavns Wienertrio
Lars Boye
La Primadonna - falsk operasanger
Lovisa Wennesz
Mads og Carl Jørgen, trompet og orgel
Michala Petri og Lars Hannibal
Nordic Singers
Opera
Operadivaen og tenoren
Organica danske salmer og sange
Per Nielsen - trompet entertainer
Pernille Tommerup
Piet Larsen 19072011.194241
Prima Divas
Romantic Strings
Signe Spang Colding
Sofie Ottosen og Thomas Peter Koppel
Syngeriet

Chris1tian Ben2da

Un1ge sym2fonikere