>La Primadonna - falsk operasanger<

Forside/menu * Booking forespørgsel

La Primadonna - falsk operasanger     

 

La Primadonna er operasanger – falsk operasanger.

La Primadonna gør det, vi andre drømmer om – nemlig at synge.
 
Hun er vendt hjem til Danmark efter at have boet i udlandet i mange år.

Hun er en kvinde med megen energi og entusiasme, og dette har hun svært ved at styre, når hun synger. Attituder har La Primadonna nok af, men de står ikke rigtig mål med hendes talent. Det ænser hun imidlertid ikke.

Med sin charme og distræte måde at være på, fører hun os gennem elskelige sange, der på hver deres måde lider et knæk under fremførelsen.

Man krummer tæer og tænker: ”Godt det ikke er mig” samtidig med, at man befriende griner af og med hende.

Undervejs tyer La Primadonna til forskellige hjælpemidler og instrumenter – sådan har man vist aldrig hørt den før.

Med sig har La Primadonna en ægte pianist og en ægte operasanger, som på hver deres måde bidrager med
musikalske ”slag” i maven.

Undervejs forelsker La Primadonna sig i den ægte operasanger, og det afstedkommer nogle helt fantastiske arier og musikalske ”slag i maven”. Vil han mon overgive sig til hendes talent og skønhed

Udover at udøse af sit ”fremragende” sangtalent, fortæller hun om sit begivenhedsrige liv på de skrå brædder verden over.

La Primadonna fortæller også hellere end gerne om sin mand, som har en ligeså blakket karriere som plastikkirurg med tvivlsomme operationer, og hvad deraf følger.

De fleste af os har en perfektionist i maven, og vi er så bange for at begå fejl og falde udenfor - det klarer La Primadonna for os. Humor forløser og vi ser, at det jo er menneskeligt at fejle.

Showet tilrettelægges i forhold til publikums kendskab til klassisk musik så alle - uanset viden - får en morsom og givende oplevelse.

Showets varighed er ca. 25 min.

Falsk operasanger: Musiker/komiker Sanne Damore
Ægte operasanger: Kgl. Operasanger Ernst Sondum Dalgard
Ægte pianist: Vagn Sørensen

 

Relaterede kunstnere:
0 Lasse og Mathilde: Demokratisk fordeling af det vokale arbejde . Povl Dissing:: 0220.322 En særlig visefortolker . Rendestenens Liljer fortolker gårdens - gadens - værtshusenes og de rejsendes musik . 0270.11: Thomas Kjellerup  . 0 Tørfisk:: Forblæste mandestemmer . Etta Cameron - spirituelle gospelkoncerter . Marie Carmen Koppel:: 001.103 - Gospelsangerinde