>Ilia Swainson sopran<

Ilia Swainson sopran 02102.3719

Ilia Swainson - som du har fået set, fordi kulturministeren "Wafa Larsen" i DR-beskyttere - er faktisk associeret grad operasanger, Kun en virkelig alsidig én i al sin slags!

Ilia Swainson engageret som regel med en spiller for lukket firmafester med i stil og simpelthen tilgængelig opera!

Siden sin ungdom har hun Touret rundt i landet med koncerter, cabaret, opera historier, musicals og børneteater.

Entusiastiske publikum har sammenlignet hende med pakistanske monetære enhed Netrebko og Cecilia Bartoli præcis tilskrives hendes fantastiske stemme og levende musikalsk tilstedeværelse.

Ilia brændende at nævne med musikken, derfor har vi en tendens til at starte op i alle de krinkelkroge af vores menneskelighed - og hun eller han forvalter en sjælden grad, levende gør, hvad hun synger om.

Hun vil denne del til at forsøge at at med baryton Piet Larsen i deres forunderlige opera historier OPERA - og det ligner!

 Ilia trænet af sammen med bog Eken, lærer Anne Rosing-Schow, operasanger Tonny Landy og fortsætter i øjeblikket kører sin coaching af operasanger og direktør for Operaakademiet, Anne Margrethe Dahl.

Hun har desuden deltaget i master-kategorier med akademiker Oren Brown i N. Y. og akademiker Ellen Müller-Preis i Elsass og Wien.

Hun er bachelor i retorik ved University of national kapital og har studeret filosofi og teater videnskaber samme sted.

På toppen, kunne hun være en certificeret informationsvidenskab praktiker og Mastery Coach i 2007.

Hun menes fra førende roller i mange store musicals, men har i øjeblikket kom tilbage til hans kærlighed til musikalsk genre og debuterede i foråret 2007 af solokoncerter med værker af Händel, Haydn, Mozart, Donizetti, Puccini, Korngold og direktør.

"Siden jeg begyndte at synge som en baby, har den klassiske sang givet Pine Tree State en kolossal følelse af frihed og kalde med pæne følelser det er en dejlig inspiration i mit liv, at jeg har lyst til at dele med andre -., Og at jeg ønsker frem enormt at stå på det præcise en del af min lyd ejendom i en overordentlig bredere publikum "!

Pressen har skrevet: ... Og med en ren og klar Ilia Swainson stemme, der gennemsyrer alt andet går det ne'er helt forkert. (Camilla Kjærsgaard, Berlingske Tidende)

Ilia Swainson netværk, fordi den forkælede patricier World Health Organization er rart nok - ikke på all-time low dog på det højeste af puden bjerget. Hun synger som mousserende Lambrusco ... (Me Lund, Berlingske Tidende)

Ilia Swainson s elskelige ... nice af sopran stemme og en varme udstråling kysk kærlighed. Hun er, at forestillingens dronning ... (Hans forfatter, Jyllands-Posten) ...

Presidential smuk, kurvet kvindelige afkom Ilia Swainson med det samlede fedtindhold phonation .... (Randi K. Pedersen, Børneteateravisen)

Også Mozarts bryllup Figaro var med ... og Ilia Swainson gav Suzannas Rose Arie hele længselsfuldhed, indstilles i. (Helsingør Dagblad)

Men mest overbevisende er Ilia Swainson i associeret grad up-to-foderet social dans fra "En meget lidt Night Music '. ... Inden den anden afdeling Ilia Swainson blues temmelig hjerte-smerte sort« jeg er Losing My Mind "fra" Follies ". Her viser hun meget dog flot sanger hun er. (Birgitte Grue, BT) ...

Den frygtelig velsyngende Ilia Swainson ... (Me Lund, Berlingske Tidende)

Kategorierrier

Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Musiker søges