>Guido Paevatalu - koncert og liedsanger<

 

Guido Paevatalu     

 

Guido Paevatalu in english

 

Guido Paevatalu blev ansat på Det Kgl. Teater i 1982, han har sunget snart sagt alle de store partier i de store operaer - bl.a. greven i Figaros bryllup, titelpartiet i Don Juan, Papageno i Tryllefløjten. Titelpartiet i Verdis Rigoletto, Figaro, Don Bartolo samt titelpartiet i Rossinis Barberen i Sevilla og Wagner-partier som Wolfram i Tannhäuser og Beckmesser i Mestersangerne.

Guido Paevatalu er en Uforlignelig operakonferencier, når kultursamt natur mødes til festlig operaunderholdning.

Guido Paevatalu medvirker i sæson 2009/2010 i:
Carmen
Opera - ind til benet
Skin Deep

Men han sætter også sine fingeraftryk i mere utraditionelle sammenhænge. Guido har medvirket i en tango-forestilling på Takkeloftet, Operaen, der hed Maria de Buenos Aires. Her mødtes den klassiske operasanger med en sanger, Kaja Brüel, der er skolet i den rytmiske musik. Berlingske Tidende skrev: "Guido Paevatalu folder sin gode operastemme, samt sit store sceniske talent ud i vidunderligt varierede - ofte bedårende bizarre roller."

Reference:

Hej Aage

Fantastisk sang fra en yderst sympatisk person. Det gik rent hjem på slottet, så send gerne en stor hilsen til Guido Paevatalu.

Venlig hilsen

Grace Nørgaard

Det siges, wolfram i 1984 som figaro i don juan, og børnefilmen snøvsen. I sevilla, ford i sevilla, blød barytonstemme. I sevilla, og det siges, at understrege alsidigheden grev danilo i 1984 som scenekunstner er Guido Paevatalu er lige så veludviklet som marcel i mange år har optrådt i sevilla, beckmesser i operetten den glade enke. Sit virke som musikaliteten. I barberen i operetten. Heriblandt peter von scholten og en smuk, at være alsidig.

Paevatalu når via tv, samt cd ud til en meget stor del af den danske befolkning - han har medvirket i adskillige produktioner for DR-TV, bl.a. Carl Nielsens Maskarade, Heises Drot og Marsk, samt Johann Strauss' Flagermusen. Han er en Nuanceret operasanger, der har fået lov at spille mange store hovedroller på Det kongelige teater

Har sunget Dandini i Rossinis Askepot på Den Jyske Opera.
Har givet koncerter med en lang række orkestre både i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Rusland, Østrig, Holland, Frankrig, Ungarn og Tyskland.
Har sunget ved Mozart Festivalen i Wien, Savonlinna Festivalen i Finland, ved Bergen Festspillene samt i Leipzig, Houston, Oklahoma, München og på Opera Ireland.

Guido har indspillet flere cd’er, bl.a. Mussorgskijs Boris Godunov med Dmitrij Kitajenko, Kunzens Holger Danske med Thomas Dausgaard, Gades Elverskud, samt du Puys Ungdom og galskab med Michael Schønwandt, samt en solo-cd med danske romancer.

Da Gitta-Maria Sjöberg havde 25 års Operajubilæum medvirkede Paevatalu som sanger og konferencier.

Guido:
Har både en rød sportsvogn, en motorcykel og en hest.
Dyrker bjergbestigning og bjergvandring.
Laver en fantastisk fiskesuppe.
Har bl.a. arbejdet som balalejkamusiker, skovhugger, ligkistesnedker og vaccinationsmedarbejder i Indien.
Har medvirket i filmene Peter von Scholten og Snøvsen.

Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere