>JzODb4OD1svQ1t<

Forside/menu

Beverly Crawford siger om hendes stil, "Nogle mennesker siger, at de ser min energi i så mange forskellige mennesker, såsom Shirley Caesar, Tina Turner, Aretha Franklin. Jeg elsker bare at have det sjovt!"

Dr. Beverly Crawford - booking oplysninger Ministeriet er en livsstil for Beverly Crawford. En indfødt i Gainesville, Florida, begyndte hun at synge i en alder af tre. Som et lille barn, hun sluttede sin musikalske søskende synger i kirken pastored af deres far, Walter Camp.

"Jeg plejede at synge i vores forhave med en stok i hånden som en mikrofon," husker hun leende. "Jeg kan forestille mig græsset var mit publikum og i mit sind, jeg kunne høre folk klappe."

 Som en ung voksen, hun optrådte med hendes fire søstre i en familie Gospel handling kendt som The Camp Sisters, som hurtigt vundet anerkendelse i regionen. De Camp Sisters sendte en hjemmelavet video til evangeliet legenden Bobby Jones. Jones kunne lide gruppen, men var endnu mere imponeret over de talenter af unge Beverly. Hun ville være medlem af Bobby Jones og New Life for seks år før slående ud på hendes egen i 1996, frigiver to kritisk roste albums for Warner Bros "Jesus, Precious King" ville bringe Beverly Crawford hendes første Stellar Award nominering, mens 1998 s "nu, at jeg er her" ville tage hende til Grammy Awards.

 I dag, Beverly Crawford opretholder en udmattende tur tidsplan, der ser hende udføre mere end 200 koncerter om året. Hvad brændstoffer dette drev er hendes hjerte for ministeriet. Under koncerter, siger hun, "min bøn er at røre liv. Det er, hvad jeg alt om. Når folk går i, mit håb er, at de bliver aldrig den samme igen."

"Jeg elsker at give alle Beverly på scenen Alt hvad jeg har, fra dybden af ​​min sjæl, mine knogler -. Selv mit hår !," griner hun. "Jeg giver ham alt! Når du gør det, kan folk ikke hjælpe, men blive velsignet."

Beverly Crawford er kommet en lang vej fra den lille pige, der sang for et publikum af græsstrå. I dag er hun et levende vidnesbyrd, at med Gud på din side, hvis du kan drømme det, så du kan gøre det.

(Bemærk: Dette er Beverly Crawford, evangeliet sanger,
ikke Beverly "Bam" Crawford, præsten.)

Bemærkelsesværdige sange omfatter -.
• Han har gjort nok
• Jesus, Precious konge
• Lige så snart (jeg vil råbe)
• Ros Jehova
• Så Glad Han elsker mig
• Jeg vil ikke gå på
•Farvel
• Healing Virtue
• Kom Everybody
• det hele begynder og slutter med dig
• Læg det hele på ham 

Relaterede kunstnere:

Barbara Johnson
Gospelvenner - Voices of joy
Gunnertoft Gospel Singers
Kefas Gospelkor
Laura Arensbak Kjærgaard - gospelsolist
Lene Matthiesen Nørrelykke
Lucius a capella gospeltrio
Marie Carmen Koppel: Soul - gospel singer

Miriam Mandipira
Mor-datter gospel - Gitte - Janni Brohus
Nathalie Kollo
Rune Herholdt - gospelworkshop - 14092011.100128
Steve Cameron
Steven Hart
Unity
Århus Gospel Kvartet