; Redirect 301
Soulaima Gourani - erhvervskvindernetværk:: Oplægsholderformidling Soulaima Gourani - Musiker-Børsen ApS

>Soulaima Gourani - erhvervskvindernetværk<

Soulaima Gourani - erhvervskvindernetværkSoulaima Gourani er en landskendt erhvervskvinde, og hun har blandt andet fået titlerne ”Talent 2004” og BNY-titlen ”Rising Star 2004”, som betyder, at hun spås til at blive en af fremtidens store erhvervsledere i Danmark.

Soulaima Gourani er en velkendt profil i det danske erhvervsbillede. Hun er aktiv i bestyrelser og andre udvalg; bl.a. fremtidspanelet nedsat af Videnskabsministeren. Hun har desuden en Master of Business Administration (MBA), og hun er en velkendt foredragsholder over hele landet.

Soulaima har skabt en karriere igennem ansættelse i såvel i Hewlett-Packard, som hos A.P. Møller Maersk Gruppen (Maersk Data), og hun har desuden været Country Manager for et norsk IT firma.

Hun er en meget efterspurgt foredragsholder, og hun bookes af alle typer organisationer og virksomheder, der ønsker at sætte emner såsom networking, videndeling og virksomhedsudvikling på dagsordenen.

Hendes foredrag er kendetegnet ved fagligt og brugbart indhold leveret med højt energiniveau og humor.

Sådan opbygger du dit stærke professionelle netværk
Der bliver i dag skrevet og talt meget om det at netværke. Tiden er moden til det.

I viden/netværkssamfundet er den vigtigste ressource ubetinget ens viden og kompetencer, som udgør den vigtigste handelsvare og økonomi. Eftersom viden bedst udveksles mellem mennesker der har tillid til hinanden (ellers er det bare information), så er netværkskompetencer utroligt centrale i forhold til at "handle" med viden.

Soulaima Gourani ser netværk som en måde hvorpå man kan få kortere vej til: De tre i´er: Information, inspiration og indflydelse.

Sæt kunden i centrum og kom på vejen til vækst
Medarbejdere der har viljen og kompetencerne til at sætte kunden i centrum skaber forskellene. Skab en situation hvor I ikke længere sælger, men hvor kunden køber af jer.

Har I et ønske om at få en tættere tilknytning til jeres kunder, så er her mulighed for at få inspiration til håndtering af strategiske nøglekunder.

Jeres evne til at bygge relationer med jeres kunder er af helt afgørende betydning og jeres udvælgelse af nøglekunder til tættere samarbejde, er en vigtig beslutning for fremtiden, fordi beslutningen vil have indflydelse på alle andre beslutninger der tages. Det øver indflydelse på hele organisationen og måden af arbejde og prioritere på.

Foredraget tager jer med i en retning hvor I ser nye måder at organisere jeres salg på, så relationen mellem jer og de mest betydningsfulde kunder udvikles stærkt. I får konkrete adfærdsorienterede, marketing og salgsværktøjer og konkrete forslag til metoder til udbygning af loyalitet imellem kunden og jeres virksomhed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kan du sende en mail om Soulaima Gourani.

Foredrag – mange kendte danskere – book online.: 07980.3062 . Partybands:: Musiker-Børsen

Oprettet søndag den 18. oktober 2009, kl.: 19:46:24