>Sebastian Nybo - genialitetsoplæg<

Booking forespørgsel

Sebastian Nybo - genialitetsoplæg

Sebastian Nybo, der i dag er adm. direktør for SEB Gruppen A/S, er også grundlægger af og eneaktionær i virksomheden. Han er desuden ansvarlig for koncept- og teoriudvikling i SEB Gruppen og ophavsmand til de 12 teorier og modeller, der i dag udgør hjørnestenen i SEB-teorisættet. Han er i dag en anerkendt underviser, debattør og skribent med international erfaring og netværk.

Hans brede erfaringsbaserede viden er tilegnet via ansættelser blandt andet inden for sundhedssektoren samt lederjob i erhvervslivet, afsluttende med en længere periode som leder i Politikens Hus med ansvar for rekruttering og uddannelse inden for salg.

 Han har også arbejdet med så forskellige områder som medicinalindustrien, fængselsvæsenet og teaterproduktioner. En basal viden via en handelsuddannelse og det førnævnte hands-on-kendskab, integreret med et indgående studie i psykologi, har formet hans fundament, hvilket giver en både praktisk og helhedsorienteret vinkel på formidlingen.

Omfattende kyndig vejledning, supervision og samarbejdsrelationer med forskere og teoretikere inden for psykologi og kommunikation har givet ham et stærkt og samtidig ukonventionelt fundament for hans virke. Hans brud med vanetænkning er gerne både indsigtsskabende og provokerende.

Han har udviklet en ny metode inden for psykologien, kaldet transformationspsykologi eller forandringspsykologi. Denne metode er omdrejningspunktet for de mere end 40 forskellige træningsforløb han har udviklet, hvoraf Lønsomme Forandringsprocesser, Effektiv Konflikthåndtering og Det Effektive Læringsmiljø er de bedst kendte.

De senere år har Sebastian Nybo specialiseret sig inden for emnerne Organisatorisk Bevidsthedsudvikling, Følelsesmæssig Intelligens og endelig Holistisk Lederudvikling og Selvledelse, et emne han har skrevet om i bogen, "Det Indre Lederskab", der udkom i anden udgave i 2004.

Gennem de sidste 15 år har Sebastian Nybo undervist mere end 75.000 mennesker i både ind- og udland og har akkumuleret en stor erfaring i undervisning, rådgivning og rekruttering af ledere og nøglemedarbejdere. Han er kendt for sin ligefremme facon, evne til at gøre det komplekse enkelt ved hjælp af humor og billedsprog samt sit intense nærvær.

 Når Sebastian har "været på", kan tingenes tilstand IKKE være det samme... han gør en forskel. Hans rådgivning har sikret high performance i turn-around processer for en lang række virksomheder, med andre ord - en sand pionér.

Foredragsemner:

· Der er ingen bånd, der binder mig – brug din Power

· Sådan tackler du besværlige personer

· Verden skrumper – det interkulturelle samarbejde i en globaliseret verden

· Arbejdsglæde – hvor blev den af?

· Det excellente lederskab – fordrer vilje, nærvær og visioner

· Genialitet – adgang til uanede ressourcer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

Tina Siel - Nordjysk sanglærke . Bjørn og Johnny - far og søn koncerter . Trine Gadeberg: 1 meter og 63 centimeters urkraft - Pop- og musicalsangerinde med komisk talent . :.Jesper Grønkjær - crazy magi - ægte undren.: . Mr. Mox - booking - firmatrylleri - mystik -magi . Pegani - elegant entertainer og eminent tryllekunstner