>Pernille Rosenkrantz-Theil - sundhedsholdning<

Booking forespørgsel Pernille Rosenkrantz

Pernille Rosenkrantz-Theil - sundhedsholdning

Pernille Rosenkrantz-Theil - født 1977 er tidligere medlem af Folketinget for Enhedslisten.

Pernille Rosenkrantz-Theil er datter af skoleleder Jørgen Rosenkrantz-Theil og konsulent for tosprogede Linda Rosenkrantz-Theil. Hun er student fra Vestre Borgerdyd Gymnasium i 1995. I 1998 blev hun indskrevet på statskundskab på ved Københavns Universitet med et ophold på SOAS under University of London i 1999.

Pernille Rosenkrantz-Theil var bestyrelsesmedlem i Danske Gymnasieelevers Sammenslutning (DGS) i 1992–95. Hun var vejleder for den fri ungdomsuddannelse på Det Frie Gymnasium i 1996–97 samt kampagneleder for Operation Dagsværk i 1998–99.

Hun var opstillet for Enhedslisten i Østre Storkreds 1996–2001. Fra 1998 blev hun 1. suppleant, og 20. april–31. juli 1999 var hun midlertidigt folketingsmedlem. I 2001 var hun partiets spidskandidat i Fyns Amtskreds, og hun har siddet i Folketinget fra Folketingsvalget i 2001 indtil hun i 2007 valgte ikke at genopstille.

Pernille Rosenkrantz-Theil har været medlem af Enhedslistens hovedbestyrelse og arbejdsudvalg siden 1996.

I 1994 deltog hun i en aktion, hvor hun og to andre DGS-medlemmer kastede levende dværghøns ned i folketingssalen fra tilhørerlogen. Aktionen var en protest mod nedskæringer på uddannelsesområdet.

I 2003 indtog hun en birolle i malingangrebet på Christiansborg, hvor hun udtrykte sympati for, at to overfaldsmænd kastede rød maling på statsministeren og udenrigsministeren som protest mod regeringens holdning til Irakkrigen. Da overfaldsmændene var inviteret ind i Folketinget af hende, er der opstået rygter om, at hun på forhånd skal have været vidende om, at angrebet ville finde sted. Dette har dog på ingen måde kunnet bevises.

Pernille Rosenkrantz-Theil har skrevet artikler i bogen En Dollar om Dagen, 2001.
5. marts 2007 meddelte hun, at hun ikke genopstiller ved næste folketingsvalg.
24. april 2008 meddelte hun, at hun har meldt sig ud af partiet Enhedslisten.[

 Pernille Rosenkrantz-Theil kan bookes til at holde foredrag med nedenstående emner:

Stress – en personlig beretning
En personlig beretning om at gå ned med stress og om at komme tilbage igen.

Det handler om ansvar på arbejdspladsen, blandt kollegaerne og blandt cheferne. Det er et kritisk blik på det danske arbejdsmarked, hvor engagerede medarbejdere har for meget mellem hænderne til at kunne udføre deres arbejde tilfredsstillende og hvor stress gøres til den enkelte medarbejders problem og ansvar. Solskin, sund mad og en fast tilknyttet psykolog på arbejdspladsen gør det altså ikke alene.

Holdning til sundhed
Fedme har på den ene side ramt den vestlige verden som en epidemi, og ser vi til USA, som jo gerne er et par år foran udviklingen, så kan det blive langt værre end det allerede er. I USA vurderer eksperter at hvert andet barn, der fødes vil få sukkersyge, som resultat af overvægt.

På den anden side er sundhedsbølgen også over os. Aldrig før har der været så mange tv-programmer om motion, kostomlægning og livsstil. Men er problemet nu også helt så individuelt som det gøres til på tv, eller bære vores måde at indrette samfundet på også en del af skylden for overvægt og livsstilssygdomme?

Hvad skal der til for, at stoppe den usunde udvikling? Pernille Rosenkrantz-Theil kaster et kritisk blik på en af tidens største trends: sundhed.

Netværk
Netværk er et af buzzwordsene i omstruktureringerne i den offentlige sektor. Men er netværk blot endnu et irriterende managementbegreb, som skal trækkes ned over hovedet på medarbejderne, eller kan det bruges som en mere fællesskabsorienteret arbejdsform? Foredraget tager sit udgangspunkt i Pernille Rosenkrantz-Theils egne erfaringer med at opbygge og vedligeholde et netværk – og naturligvis anvende det i sit daglige arbejde. Hvad har hun kunnet bruge netværket til?

Foredraget henvender sig primært til den offentlige sektor – til såvel medarbejdere som chefer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

Pegani - elegant entertainer og eminent tryllekunstner . Andro - fingerfærdighedstryllekunstner . Stine Michel - Frejas Viser . :.0704.21468 De glade sømænd - formidling af sømandssange.: . :.Sweethearts - Pernille Højmark - 9.cd - spritnye udgaver - 02106.2169.: . :.Tennis Band - teenagegejst - concert - 02104.8945

Relaterede emner: