>Lars R. Møller foredrag<

 

           Lars R. Møller Oberst

Navn:

Email:

Besked

Oberst Lars R. Møller er en officer og lærer, kendt for sin ånd til at tale direkte til offentligheden, selv om det nogle gange i konflikt med den overordnede forsvar arbejdsstillinger.

Oberst Lars R. Møller holdt et timelangt foredrag om tilstedeværelsen af danske soldater i Afghanistan. Hvad danskerne, hvis vi vælger at gå til krigen i Afghanistan, hvad er konsekvenserne for samfundet og ikke mindst, hvad betyder det for de unge mennesker, der vælger at gå fremad og gør en stor indsats andre mennesker og, i værste fald, betaler lukkekursen for gennemførligheden eller livet.

Oberst Lars R. Møller præsenteret på en pragmatisk måde, de psykologiske konsekvenser af krig mod de mennesker, der er udstationeret, og især deres familiens hjem.

Når Lars R. Møller tidlige 2014 pensioneret efter en lang karriere i hæren, det var også en af de vigtigste og mest kontroversielle stemme, at debatten om, hvad vi ønsker tilbage af vores militær. Eller så jeg tænkte nogen måske, men tværtimod Møller selv er en mulighed for endelig at tale ud om, hvad han mener om lænestol generaler, politikere og bedøvet et publikum, der ikke forstår, hvad det betyder at være en soldat.

Han gør det i bogen Tak for turen! fire hovedkomponenter i den kolde krig, krigen i det tidligere Jugoslavien, den nye verdensorden i tiden efter Den Kolde Krig og status for det danske forsvar i år 2014.

"Tak for turen '! Bogen er oberst Lars R. Møller minder fra et langt liv i forsvaret - ofte i modstrid med den brede, altid på siden af John.

Lars R. Møller voksede op under den kolde krig, og har været det siden han valgte berømt i Danmark sikker på at give det at skyde rigtige kugler under krigen i Jugoslavien. Det han tidligere har skrevet bogen "Operation Bøllebank. Senere var han en kontroversiel stemme, som hele tiden mindet og de politiske beslutningstagere om sværhedsgraden af slagmarken, som i 'Vi dræber og leve med det. "

Uddannelsen grund af Oksbøl Bøllebank operation i Bosnien, for ræv kager på de bonede gulve i Forsvarskommandoen.

Lars R. Møller der og forlod hendes uudslettelige fingeraftryk. I 2014 går på pension han. Han vil blive savnet for sin evige støtte til de danske soldater, men der er sandsynligvis nogle embedsmænd, der vil puste lettet - indtil hun læste Tak for turen!

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Musiker søges


Relaterede kunstnere:

Leadership is not only true for others, says Nils Villemoes. You also need to lead yourself