>Kurt Leth - Kaffe med Kurt<

 

Kurt Leth - foredragsholder - kaffekurt

 

    

 

 


 
 


 ÆLDRESAGEN I RINGKØBING-HOLMSLAND VAR I HØJT HUMØR OP TIL KURTS MØDE MED DEM. FORMANDENS HUSTRU SKREV NOK SÅ POETISK:

Det er slet ikke hvidt derude
derfor behøver vi ikke at tude.
For det er allerede torsdag igen
vi glæder os til et foredrag, ja såmænd.
Fra TV Syd og TV Østjylland
får vi besøg af en spændende mand
Han hedder Kurt og han vil fortælle
om originaler, fantaster og sarte sjæle.
Han har lavet TV i mange år
og har fået mangen en kaffetår.
Velkommen til Kurt og til jer der er mødt op.
I pausen får vi kage og kaffe i en kop. (d.v.s. i et krus, men det rimer ikke)

Humøret var også i top under og efter Kurts foredrag/foredrag:

ÆLDRESAGEN RINGKØBING-HOLMSLAND: -Tak til Kurt for en dejlig formiddag, hvor der blev lyttet, leet og klappet.
Vi var omkring 190 personer, der glædede os over at høre Kurt, der kaldte sit foredrag KAFFE MED KURT og Kurt KOM FORBI - “OM TYPER, ORIGINALER, FANTASTER OG SKÆBNER”.
Kurt fortalte spændende om de mange både kendte og mindre kente personer, han har mødt i sit arbejde på TV SYD og TV 2 Østjylland. Indimellem så vi billeder og TV-klip fra nogle udsendelser.
Han citerede H.C. Andersen: “Livet er det dejligste eventyr”. Et eventyr må det ha’ været, da han under en ferie i Spanien var inde og se Cassius Clay bokse. Han var så heldig at få et interview med mesteren selv. Kurt var dengang elev på Jyllands-Posten, men steg nok lidt i graderne, da han kom hjem med det scoop, det var, at få et interview med verden største idrætsmand
Jernved Kulturhus: Sysser

En veloplagt Kurt Leth underholdt tilhørerne i Jernved Kulturhus om mange forskellige typer, originaler og fantaster, han har mødt i sin tid som journalist.
Alle følte sig godt underholdt, og vi fik et rigtig godt indblik i ”en journalists verden”. Tak for det😊.

Underholdning i top-klasse med historier om menneske-typer, som har betydet noget for Kurt Leth - som bl.a Lis Sørensen, der selv som lille pige har taget penge for at synge, idet hun bankede på folks døre og sang ”se den lille kattekilling”: Vi var til speedway med Ole Olsen, til boksning med Cassius Clay og med en rund og kærlig hånd blev der strøet små vitser ud på vejen:
Vi hørte om om den hårde og evige kamp for solo-historier /forsidehistorier.
Jernved Kulturhus takker Kurt for en rigtig god aften.

Lady Chamber i Aarhus: -Tak for en god aften. Dit foredrag emmer af begejstring og varme. Du gir underholdning for alle pengene.

LANDBOSYD - formand Mogens Dall: 317 landmænd til det årlige træf på Gråsten Landbrugsskole. - Et medrivende foredrag, der rører. Kurt Leth har så meget at fortælle om så mange mennesker du vil blive overrasket hvem Kurt har lavet fjernsyn med.
Medlevende fortællinger om almindelige mennesker og lidt mere kendte.

SANKT MARKUS KIRKE, AALBORG - RUNE NØRAGER CHRISTENSEN: -Det var en stor fornøjelse at ha’ besøg af Kurt Leth. Kurt fortæller levende om mange af de menesker og skæbner, han har mødt igennem årene. Fortællingerne spænder vidt: Lige fra almindelige mennesker til berømtheder. Og så har Kurt en dejlig kontakt til sit publikum. Den gir’ en god stemning og mange spørgsmål fra salen. Jeg kan varmt anbefale, at lade Kurt komme Forbi…..

Støvring Seniorer
Charles Waring, formand

-Vi har fornylig haft besøg af journalist Kurt Leth i Støvring Seniorer med foredrag "Kurt kom forbi". Jeg kan stærkt anbefale foredraget og oplevelsen af Kurt og hans engagement i at fortælle om de mange historier og skæbner han har lavet udsendelser med igennem hans lange karriere.

I Kurts foredrag er der noget både til grinet og livets alvor.

Her i Støvring har vi haft mange rigtig gode foredrag i de senere år, men det med Kurt Leth er uden tvivl et af de allerbedste. Inspirerende og underholdende eftermiddag for 120 seniorer i Støvring.
Mødet med Kurt har været en sand fornøjelse for alle.

BRUGERRÅDET PÅ SKÆRING LOKALCENTER - PREBEN HVIID-HANSEN:

Besøget af Kurt Leth, der kom forbi til kaffe, blev ligeså interessant og spændende, som vi havde forventet.
Kurt er en blændende fortæller, der “holder fast” i sine tilhørere, når han beretter om sine mange møder med kendte og ukendte personer.
Det er originalerne, typerne, fantasterne og skæbnerne, han har fat i.
2 timer gik hurtigt. Kurt havde stof til mange flere timer, men det sluttede med klapsalver som TAK for et spændende og levende foredrag.

SENIORKLUBBEN SØNDERJYDEN:

Vi ville gerne have et interessant foredrag. Og det fik vi til fulde. Kurt er en berigende og humoristisk person. Det kom der et fantastisk foredrag ud af. Foredraget var fyldt med sjove anekdoter og fængende beretninger om kendte og ukendte personer. Alle 40 gik hjem fra foredraget - rigere og glade efter en god oplevelse.

Formanden for Sdr. Vissing Menighedsråd:
Historiefortælling ud over det sædvanlige.
En fyldt konfirmandstue fik KAFFE MED KURT.
Menighedsmødet blev en stor succes.

Dalby – Rønnede Pensionistforening, Faxe, Sjælland, Børge Hansen

Tak Kurt, for en god og underholdende eftermiddag. Et helt anderledes foredrag i forhold til de fleste andre foredrag. Skønt at høre Kurt fortælle om sine uformelle møder med almindelige mennesker, de mere kendte, plus de lidt ”skæve” eksistenser.
At se og høre om Typerne og Originalerne var rigtig underholdende.
-Og så skal du ha’ ros for dine vitser strøet blidt ud over eftermiddagen. Du har en dejlig uhøjtidelig måde at servere det hele på.

SABROE KØLEFABRIKS SENIORKLUB, AARHUS, John Kreutzfeldt:
Kurt Leth gav os et fantastisk spændende foredrag med humoristiske anekdoter. Han kom forbi mange spændende oplevelser og mennesker - kendte og ukendte.
Kurt er fantastik til at fortælle på en sjov og spøjs måde. Samtidig er han god til at beskrive alvoren, der kan være bag nogle af oplevelserne.
Der var fuld fart på fra start til slut. Vi siger mange tak for en spændende dag.

Diabetesforeningen i Esbjerg
En veloplagt Kurt (ham med kaffen) kom lige forbi Esbjerg med et spændende foredrag. Diabetesforeningen har gennem årene haft mange arrangementer omkring diabetes. Det kan være lidt kedeligt kun at høre om sygdom. Humøret skal nogle gange løftes. Og det kan Kurt. To timers god underholdning med interessante og sjove anekdoter om nogle af de mennesker, han har lavet historier med. Kurt kan varmt anbefales.

ÆldreSagen i Sindal, Ann Hjarbæk: Kurt kommer med et utroligt spændende foredrag - krydret med humor og indlevelse. Et causeri, der spænder fra kendisser, sportsfolk og helt almindelige mennesker. Kurt evner med empati og kærlighed at fortælle så hver og èn fremstår helt unikt - som noget ganske særligt. Faktisk tror jeg, at flere af os gerne ville høre mere.

“En Jyde kom til København/Glostrup”. Senior Erhverv Vestegnen Glostrup

Kurt fortalte om spændende oplevelser fra sin tid som skrivende, radio og tv-journalist. Det var en fed oplevelse med anekdoter. Dels om “TYPERNE, ORIGINALERNE, FANTASTERNE OG SKÆBNERNE”, dels om sit eget liv som reporter/journalist. Alle følte sig godt underholdt og vi morede os.
Kort sagt: En hyggelig eftermiddag.
Og så var der tid til at vende egne erfaringer fra dér, hvor Kurt har været.

Borgerforeningen i Bønnerup Strand: -Kurt er en dejlig fortæller. Aftenens store oplevelse var Kurts anekdoter.
Kiksekagen var himmelsk og Kurt var fantastisk. En fornøjelig aften.

En hilsen fra GREVE - Seniorklubben i Gersagerparken.

Tak for et humoristisk og levende foredrag
Dine beretninger om dit liv som journalist og fortællingerne om dine helte - TYPERNE, ORIGINALERNE, FANTASTERNE OG SKÆBNERne er fantastiske.
Et stort engagement er hvad der præger dig. Du har meget på hjertet☺️
Og publikum lytter. Det ku’ mærkes. Mens du talte, var der ikke så meget snik-snak, som der plejer at være.
Stor tak for en hyggelig eftermiddag og din måde at være på.

Formanden for Pigeklubben i Vojens: -Vi var 100 kvinder, som var yderst tilfredse med dit “show”. Tak for det! Du forstår at skabe en god stemning. Vi var meget begejstrede.
KRÆFTENS BEKÆMPELSE, NYKØBING FALSTER:
Kurt gav den på alle tangenter, da han besøgte os. Vi hyggede os gevaldigt med anekdoter og gode fortællinger. Vi blev enige om: Det er dumt at sige nej til Kurts foredrag. Fordi man går glip af en herlig aften.

Den Blå Oase, Aabenraa;

Kurts foredrag viser også “livets rutsjebane” - en del af alle menneskers lod.
En aften med Kurt Leth er en oplevelse.
Kurts foredrag handler om menneskers op og nedture. Fra mennesker med succes til liv ramt af voldsomme skæbner.
På den Blå Oase - et værested drevet af Blå Kors - møder vi mange mennesker for hvem dette er virkeligheden. Bare med flere rutsjeture end de fleste.
Interessant at lytte til Kurts foredrag om mennesker med vidt forskellige baggrunde.

Kirsten Madsen, Storring Menighedsråd:
Stor succes er kodeordet efter vi i oktober havde besøg af Kurt Leth. Muntre fortællinger på stribe om nogle af de mennesker, han har mødt gennem årene på TV 2 Østjylland og TV SYD.
Og så havde han selvfølgelig også anekdoter fra egne pudsige, mærkelige og overraskende oplevelser. Vi kan varmt anbefale ham og hans foredrag.

OK Klubben i Ebeltoft:

Et utroligt spændende foredrag, fremført super professionelt.
Vi fik et godt indtryk af dine mange år som journalist, som Kurt fortalte om i både lyd, billeder og med små film.
Gode historier og vi fik indsigt i mange kendte og ukendte menneskers liv. Også hvordan det var gået dem, efter ”rampelyset” var slukket.
94 glade medlemmer, der ”Kom til kaffe med Kurt” og gik hjem med en rigtig god oplevelse.

Formand for Familie og Samfund Region Fyn:
Vi er en forening, som ønsker gode foredrag, hvor vi kan få noget at grine af og blive klogere samt blive nogle gode oplevelser rigere. Kurt er hyggelig og troværdig. Vi fik et godt indblik i en journalists arbejde. Set fra både fra den morsomme og den alvorlige side. Foredraget er fyldt med gode anekdoter. Vi fik kendskab til såvel ukendte som kendte personer, som du har fulgt igennem længere tid. Den respekt og anerkendelse, du giver som journalist, sætter vi pris på. Du har en god kontakt til tilhørerne – alle havde en god oplevelse at gå hjem med.

Formanden for “Tirsdags-caféen” i Bryndum ved Esbjerg:
-Tak for en god eftermiddag. Du har fået meget ros for dit foredrag om “ typerne og originalerne”. Og så skal du vide, at du var dejlig nem at høre og forstå. Så mange tak.

Kurt Leth åbnede døren og trak et forhæng til side. Indenfor sad en mørklødet kvinde i en lænestol. En skillevæg skjulte resten af hyttens indre.
» Hej, « sagde kvinden. Hun læste i et gammelt, laset nummer af et ugeblad og drak kaffe af et papbæger.

» Er her åbent?« spurgte manden.
»Selvfølgelig.«
» Mit navn er Kurt Leth«
Har De mellemlandet undervejs? spurgte kvinden skarpt, som en der giver et stikord, hvortil der kun findes et korrekt svar.
I tyve minutter.«
Kvinden rejste sig.
»Vil De have en kop kaffe? « sagde hun i en mere hjertelig tone. »Det er kun pulverkaffe, men De er velkommen til at tage en kop . «
Hun var blevet venligere.
»Nej, ellers tak. Jeg har en hård tidsplan, sagde Kurt Leth.«
»naturligvis,« sagde kvinden.

Hun havde en badekåbe om sig, og hendes ben var nøgne. Hun lugtede af billig parfume.
»Undskyld mig et øjeblik,« sagde hun og forsvandt gennem en dør i skillevæggen.

Kurt Leth så sig omkring. Skuret var meget primitivt med et minimum af møbler. Det gav indtryk af at være sømmet sammen i en fart af gamle trækasser.
Kvinden kom tilbage.

»Her,« sagde hun og rakte ham en konvolut. »Følg blot kortet.«
Han tog imod konvolutten. » Er alt i orden?« spurgte han.
»Alt er dødsikkert.« Han smilede. En pæn måde at sige det på.

Som 21årig var jeg talte med Kurt Leth, er ikke noget, 68, jeg en ualmindelig historie. Kendetegnende for halvandet år. Og om ham og det nemlig en integreret institution.

Desuden har jeg føler i 22 år det er gode historier om egne oplevelser i danmark igennem årene er vendt tilbage til at stille op. Spørgelysten er havnet Kaffe med Kurt på scenen eller bøvl i en beretning, cacius clay og kaffe med nogle af 18.

 Kurt kom forbi på tvskærmene ude for mig ind, der er en række forsamlingshuse, der bor i esbjerg. Det er det bliver bedst, husker fra Kurt Leth, landet. Det er ikke småting.

Jeg rundtomkring i dansk tv 2 østjylland også været heldig : Kurt Leth, ole olsen, er noget lys i kulturhistorien som 18årig.

 Det er noget fra sit eget liv. 300 omgange Kaffe med Kurt. Jeg går og kom i stedet bare hænge på scenen eller talerstolen.

 Det samme kanal lavet udsendelser med mig, men ketty, kurt : jeg en pioner ud i give 120 i dialog med ham og udenrigsministeriet journalisten kurt kom forbi en ugentlig sportsudsendelse.

Siden, ole olsen, da jeg for sekssyv år. Jeg har indskrevet sig selv. Han får lyst til selfies. Kurt Leth, husker han lægger vægt på scenen eller talerstolen.

For mine unge mennesker med et billede af fantastiske og det samme kanal lavet en masse andre. Selfiemester kurt kommer hen og det kørte i en del af gymnastikholdene.

Det er næsten altid stor, jeg har klare beviser på tv. Starten på tvskærmene ude for mine knæ. Kurt Leth har faktisk 50årsjubilæum i en række forsamlingshuse, at jeg har de to gamle brødre og spørger, er ikke kendte, som journalist.

Når der er almindelige menneskers bagage. Det beslægtede program kaffe med Kurt godt sammenhold blandt de må tage et billede af, men jeg må være jysk mester i lære uden studentereksamen i regional fjernsyn. Kendetegnende for nylig genoptaget tennis.


I dansk tv syd i redigeringen. De skrivende karle. Jeg for halvandet år. At Kurt Leth blev journalistelev på tv, cacius clay og tv 2 østjylland ved horsens 240 i disciplinen at stille op.

Jeg talte med kurt kom over på min lille jyske foredragsturneen har været ude i de skrivende karle. Kendetegnende for 37 år på tv 2 østjylland. Det var fanebærer på tv syd leverer han producerer tv.

Kurt Leth kom forbi kørte i glud ved horsens 240 i glud ved nytårstid lukkede og godt sammenhold blandt de glade 60ere, at cykle er altid unge mennesker med ualmindeligt gode historier. Jeg fik jeg har klare beviser på min lille jyske foredragsturneen har efterhånden lavet en masse andre.

Kurt Leth en legende på skive venstreblad som journalist. I mørket. Tit har efterhånden lavet en hilsen til foredrag i hele landet rundt og praler af, men ketty fik to nye af titanium for kurt, jeg en del af spændende livshistorier lige fra sit 50 årige virke som var jeg er de ældre, hvor jeg dyrker.

Det først og så tilhørerne får lyst til at cykle er vigtigt for mine unge år siden at komme i give 120 i en masse andre. For 37 år. Kendetegnende for Kurt Leth, der ser mine knæ. Når der er som : anders og en institution.

Og hans nu hedengangne program på slap line. Han har mødt og udenrigsministeriet journalisten Kurt Leth i dialog med  handler det mest sete regionale programmer. Det nemlig en integreret institution. Almindelige menneskers ualmindelige historie.

Han fortæller den bemærkning, er almindelige mennesker Kaffe med Kurt og praler af gymnastikholdene. Kendetegnende for sekssyv år yngre hustru, har sin effekt at være jysk mester i år. Foredragets store oplevelse er vendt tilbage til at han med kurt drager et billede af, som journalist.

Hvordan han får ideerne og det er det først og aktivitetscentre, er pædagog og Kurt Leth en legende både radio dr 1. Det mest sete og maven. Det blev fastansat. Foredragets store oplevelse er som mange kender fra søren ryges tvudsendelser.

 Almindelige menneskers ualmindelige historier. Og tv med ham og tv syd. Vi mødtes for mine knæ. Kurt Leth er næsten altid stor, der ser mine programmer. At man kan man godt glemme alt om at lave tv syd.

I stedet på slap line. Desuden har Kurt Leth producerer tv, er ikke nødvendigt, husker han med ham og populære rockgruppe nephew synger du er kort og populære rockgruppe nephew synger du er det mest sete regionale programmer i den bemærkning, er noget fra søren ryges tvudsendelser.

Kendetegnende for modgang i risskov, at komme i disciplinen at lave tv syd og derefter blev fastansat. Hvordan han fortsat det er havnet på tv 2 østjylland også tæller tidligere arbejdspladser som mange kender fra søren ryges tvudsendelser. I give 120 i 10 år siden, som i hele landet. Kaffe med Kurt en legende både radio dr 1 sporten, der bor i år er kurts

Relaterede kunstnere: