>Kim Wilsborg Sørensen - booking foredrag<

 

Kim Wilsborg Sørensen - booking foredragForedrag af Kim Wilsborg Sørensen: Livvagten – Et liv på kanten

Med udgangspunkt i sin bog ”Livvagten” fortæller han om sine oplevelser som FN-vagt i Irak og vejen dertil.

I Irak kommer han på sit livs opgave, da den iranske oberst Khalils helikopter styrter ned ved FNs hovedkvarter i Suleimaniyah. En opgave der gælder liv og død for både Khalil og Kim Wilsborg Sørensen. Han får pålagt at gå under jorden med Khalil, indtil FN er parat til at tage den iranske helikopterpilot ud af Irak. Under deres flugt rundt i Irak bliver de jagtet af det irakiske militær, den iranske efterretningstjeneste og de lokale kurdiske klaner, der alle har interesse i at få fat i Khalil.

Khalil og Kim tilbringer 6 uger sammen, hvor dagene veksler mellem frygt, håb og nervepirrende
 og enerverende kedsomhed. For at fordrive tiden fortæller de hinanden deres livshistorier. Khalil fortæller Kim om sit liv som helikopterpilot i Iran og den dramatiske flugt, hvor han må efterlade sin familie i Iran.

Kim Wilsborg Sørensen beretter om sit liv, hvor jagten på eventyr har været drivkraften: faldskærmsudspringer på landsholdet, optagelsesprøven til Frømandskorpset og den efterfølgende elevtid med de store krav og prøver han blev udsat for, uddannelsen til politimand og den efterfølgende uddannelse til livvagt for Kongehuset, hvor Kim var livvagt for HKH Kronprinsen og HM Dronningen.

Kim Wilsborg Sørensen uddannede sig til pilot og fik nogle lidt for spændende flyveture.

Referencer:

Et fantastisk spændende foredrag, der tryllebandt publikum.
Inge Sørensen, AOF Skive:

Jeg vil godt på vegne af Efterlønsklubben og Pensionistforeningen i Rønnede sige tusinde tak for et fantastisk foredrag. Man kunne høre en knappenål falde til jorden, når du holdt en pause, jeg var i hvert fald meget berørt da du stoppede. Det er utroligt hvad man udsætter folk for, og det er jo rigtig det du siger, at hvad kommer det jer ved som har været ude i krigszonerne hvad et bræt koster i Silvan kontra Bauhaus. Du skulle reklamere lidt mere, der er rigtig mange der gerne vil høre et så fremragende foredrag. Det gik lige i hjertet på mig, og jeg kan love dig for at jeg anbefaler dig til andre.
Erna Jensen, Dalby Rønnede Pensionistforening:

Meget interessant og godt fortalt. Det var rigtig spændende at høre, om Kim Wilsborg Sørensens oplevelser og også om alle strabadserne og de konsekvenser det har haft for ham. Kan varmt anbefale ham til andre foreninger. Talte klart og tydeligt til vores målgruppe som var 60+, så alle kunne følge med.
Jonna Melau Jensen, Rosengårdscentret i Silkeborg


 

 

Relaterede kunstnere:

 

Deux Femmes: Elegant - diskret akustisk baggrundsmusik . Guido Paevatalu - danish . Michala Petri og Lars Hannibal - musikalitet - virtuositet - barokmusik . ::Tove Hyldgaard og Tonny Landy:: Elegante og bevægende på samme tid . :.Trompet entertainer Per Nielsen . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music