>Kim Blæsbjerg - foredrag om eget forfatterskab<

Kim Blæsbjerg - foredrag om eget forfatterskabKim Blæsbjerg er forfatter til romanen Rådhusklatreren, der udkom august 2007. Bogen er nomineret til DR's Romanpris 2008.

Kim Blæsbjerg kan bookes til foredrag med nedenstående emner:

Eget forfatterskab
Kim Blæsbjerg fortæller om arbejdet med slægtsromanen Rådhusklatreren. Forfatteren går bag om værket og fortæller om det store researcharbejde der gik forud for selve skriveprocessen, om forholdet mellem fiktivt og selvbiografisk stof og om det overblik der kræves for at skrive en flerstrenget, kalejdoskopisk slægtsroman.

Om at skrive
På baggrund af sine erfaringer med at have skrevet foreløbig tre bøger og med at have gået på Forfatterskolen fortæller Kim Blæsbjerg om hvordan han slap gennem nåleøjet og gjorde forfatterdrømmene til virkelighed. Blæsbjerg giver et indblik i skriveprocessen og forsøger at besvare spørgsmålet om hvorvidt man kan lære at skrive, og hvor meget talent og held der kræves.

Kim Blæsbjerg har skrevet romanen NIELS BOHRS KÆRLIGHED (2003) og kortprosasamlingen FÆLDER (2002). Han er vokset op i Lemvig, Vestjylland, men bor nu i København.

1980’erne
En stor del af Rådhusklatreren foregår i 1980’erne. På baggrund af et stort researcharbejde og sine egne erindringer fortæller Kim Blæsbjerg om hvordan det var at vokse op i 1980’erne, det både farverige og grimme årti der rummede så forskellige ting som angsten for atomkrigen, yuppie-bevægelsen, bz-bevægelsen, Danish Dynamite, fremkomsten af aids, sorgløs 80’er-pop, Rambo og meget andet.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music