>Vestjysk Folk Fighters irsk - skotsk musik<

Forside/menu * Bookingforespørgsel * Video


  

 

Hvis man står og mangler irsk folkemusik og ikke lige har plads eller budget til et stort band, så er Vestjysk Folk Fighters et oplagt bud.

Med et utal af jobs som erfaring kan Vestjysk Folk Fighters hyres til næsten ethvert formål: Firmafester, caféer, fredagsbarer, spillesteder, sang i kirken til brylluppet (eller som underholdning senere til festen), receptioner, byfester, vejfester, fødselsdage o.l.

Lige meget hvor Folk Fighters optræder, er der ”syng med” garanti, og med deres smittende humør, høje energiniveau og brede irske repertoire, sørger de for den helt rette stemning med den helt rigtige irske musik.

Bandet er et folkemusik band, med alle fødderne solidt plantet i det vestjyske sandjord.

Musikalsk hælder de mest til Irsk folkemusik, men repertoiret er bredt lige fra Roy Orbison, Slåbrok band, John Mogensen, De Gyldne Løver OSV.
Men fælles for alle sange er at vi selv godt kan lide dem.

Vi havde vores rigtige første job i 2008 på et lokalt bryghus, hvor hyren var et par kasser øl og lidt mad. Siden er turen gået både til Cafe´ scenen i Strib, Skagen Festival, Festalligevel i Blåkilde, Åsted Festival og diverse private fester. Intet er for stort eller småt, vi spiller fordi vi kan lide det...

Hvis du ønsker at lytte til musikken med Vestjysk Folk Fighters, er du velkommen til at kontakte mig på aage@musiker-boersen.dk eller 75 36 34 40.

Keld (Graver) Nielsen, der har været gift længere med sin mandolin end med sin kone. Han har arvet lidt af sin fars talent, krydret med lidt undervisning af Dennis Mclaughlin. Han er til daglig graver.

Jens Karl Andersen har til gengæld været gift længere med sin kone end med sin 12 strenget guitar, Han fik lyst til at spille musik for snart mange år siden.  da vi sad ved køkkenbordet hos Olf og Ulla og jamede de mørke vinteraftener.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede kunstnere:
0:: Tørfisk - 4 Forblæste mandestemmer