>The Auld Triangle<

    The Auld Triangle - Musiker-Børsen

Navn:

Email:

Besked

Trioen ”THE AULD TRIANGLE” er dannet for nylig, men med meget erfarne musikere, og de har hurtigt opnået en vis popularitet.

Deres repertoire er meget bredt og varieret: irsk/skotsk, country, new country, folk, bluegrass, western swing, blues, pop, rock, samba-bossa, jazz, etc.

”THE AULD TRIANGLE” spiller akustiske og elektriske instrumenter live, uden playback.

De kan spille til et hvert arrangement, bl.a. private fester, koncerter og festivaler.

Er du træt af at lytte til computerprogrammeret musik, men ønsker autentisk, nærværende og ægte musikglæde på højt niveau, så er ”THE AULD TRIANGLE” det perfekte valg, der opfylder alle dine forventninger.

Få en uforglemmelig musikalsk op-levelse med ”THE AULD TRIANGLE.”

Malene Meldgaard er en sangerinde med en stor og klangfuld stemmepragt med spændvidde som få, og som hun mestrer med indlevelse og autencitet. Hun synger med hjertet, og er en god fortolker, da sangenes historiefortælling er vigtigt for hende. Hun er selv sangskriver. Malene har i perioder af sit liv levet af sin sang i forskellige sammenhænge.

Scott Hoag er guitarist fra USA med en klassisk uddannelse og 42 års erfaring. Hans dybt indsigtsfulde, melodiske og intellektuelle spil med interessante harmoniske akkorder og progressioner fanger straks publikums opmærksomhed.

Zourab Chatberachvili er professionel multi-instrumentalist fra Georgien (guitar, 5.str. banjo, mundharpe, mandolin, dobro, autoharpe, kontrabas osv.) med uddannelse på musikkonservitorium og 40 år på scenen. Hans virtuositet, energiske og samtidig følsomme spillestil, samt professionelle beherskelse af forskellige instrumenter begejstrer publikum.


Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Musiker søges