>Diskotek Flashlight - 15.000 musiknumre<

 


       Diskotek Flashlight        

 

Navn:

Email:

Besked


You name it - we'we got it!

Enhver fest er afhængig af, at underholdningen er i orden. Uanset om der afholdes en lille privat fest for venner og bekendte eller der er tale om en stor hal- eller byfest, skal du kunne stole på, at diskoteket leverer den rigtige musik. Hvis diskoteket ikke evner at tilpasse sig dit publikum, bliver festen en fiasko - og kan ikke gøres om. Diskotek Flahlight’s mobile diskoteker består af rutinerede folk med erfaring fra mange forskellige typer arrangementer. Vi er lige gode til halfester og til "de unge på 40" - se selv herunder.

Folkene bag Flashlight er rutinerede, veluddannede og specialiserede inden for deres område. Discjockeyen Jesper Brock er med sine 32 år en af Danmarks ældste og mest øvede mobile Dj’s. Med Jesper bag roret, byder Diskotek Flashlight på en DJ med 18 års erfaring fra DJ-jobbet og Flashlight er således i stand til at tilpasse sig arrangementer af enhver type - uanset publikums sammensætning. Udover Jesper består diskoteket af den faste lystekniker Jakob Jensen, som med et stort og alsidigt lysshow virkelig formår at sætte prikken over det berømte ”i”.

Uanset om opgaven hedder privatfest, firmafest, skolefest, byfest eller halfest er Diskotek Flashlight et sikkert bud på god og alsidig underholdning. Diskoteket fås både med og uden det berømte karaoke-show, som allerede nu har vist sig som en kæmpe succes ved alle typer fester.

Vi sælger ikke faste "pakkeløsninger".

Diskotek Flashlight sammensætter anlægget ud fra dine informationer om lokalets størrelse, antal gæster, arrangementets type, den til rådighed værende mængde strøm og plads osv. Sådan er du sikker på, at udstyret er tilpasset dit arrangement.

Hvis festen har mere end 4-500 deltagere, bør du overveje vores XXL-løsning. Her udbygges diskoteket med bro og lys ud over dansegulvet, så gæsterne føler, at de er på et kæmpemæssigt diskotek.
XXL kan kombineres med andre indslag fx livebands, danceacts, eller karaoke - eller vi kan lade to discjockeys skabe et kæmpe show.
Eneste ulempe - det kræver god plads...

Baggrundsmusik
Anvendes til reception, åbent hus mv.
Diskret musikanlæg, som ikke stjæler billedet. Disc-jockeyen er pænt klædt på, han optræder høfligt og diskret, og musikstilen svarer naturligvis til arrangementet.

Private fester
Løsningen til private fester. "Privat" ligger prismæssigt på niveau med en solomusiker - men hvor musikerens repertoire begrænses til de numre, som han/hun har indøvet på forhånd, kan DJ'en byde på alle typer musik fra de sidste 4 årtier. Alsidighed er nøgleordet, hvis alle dele af publikum skal være tilfredse - og alsidighed er netop vores store styrke.
Mangler musikken til festsangene tilbyder vi den store kombipakke med såvel pianist som discjockey. Under festmiddagen leverer vores pianist den rette afdæmpede stemning - og sørger for det musikalske underlag for de medbragte festsange. Efter middagen overtager discjockeyen, der med de hotteste hits gennem 4 årtier sørger for en festlig oplevelse, som ingen vil glemme lige med det samme.

Disco
Den "normale" opstilling. Her får du et komplet diskotek med fuldt anlæg og fuld bemanding. Anlæg, der rykker, samt sjov og fest er nøgleordene, når Diskotek Flashlight "discodrenge" rykker ind.

Disco med karaoke
Karaoke er stærkt på vej tilbage ved arrangementer af alle typer. Private fester, firmafester, ja selv ved halballer er der nu atter fuld gang i "syng-selv-maskinerne".
Og det er vel egentlig ikke så svært at forstå hvorfor? Hvem har ikke på et tidspunkt drømt om at "blive opdaget", når telefonbruseren var eneste publikum til ens smukke sangstemme.
Vi lover dig ikke en pladekontrakt, men du får chancen for at imponere hele det fremmødte publikum. Så drømmer du også om at blive "Star of the night", så bestil disco med karaoke - en oplevelse du aldrig glemmer.

Double
Double anvendes hovedsageligt i forbindelse med "XXL"-pakken, som du kan læse om herunder. Når du bestiller Double, får du det bedste fra begge verdener. 

I højre side af scenen finder du Diskotek Flashlight, og i venstre side finder du Diskotek Space Craft. Musikken blandes af de festlige DJ's i et stort fælles discoshow, som er velegnet til alle typer selskaber. Showet afvikles på det store fælles lyd- og lysanlæg, som hører med til pakken.

Eneste ulempe ved Double: Den kræver plads.

XXL
Når det bare ikke kan blive stort nok...

Typiske anvendelsesområder er arrangementer med mere end 500 deltagere - altså arrangementer som foregår i store haller eller udendørs.
Lyden baseres på JBL Soundpower systemer drevet af LAB-forstærkere. Lyset består af minimum 32 Parlamper (Vi har sågar lavet shows med over 100 PAR-lamper ), scannere/movingheads og diverse effekter. 2-3 kraftige røgmaskiner fuldender billedet af en stor opstilling.
XXL kan kombineres med Double, hvor to DJ's fra hver sin side af scenen leverer et kæmpe fælles discoshow.
XXL er stort - det skal ses og det skal opleves! 

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Musiker søges


Relaterede kunstnere:

Vivienne 02018.7469 McKee Konferencier - stand-up comedian - engelsk / dansk . Willys Kaffeklub: Synnerjysk komik . :.Paula Larrain.: Freelancejournalist - ordstyrer - konferencier - foredragsholder . _-_048.188 Booking forespørgsel: Peter Qvortrup Geisling . 0360.1801:: Peter Mygind - Om at blive et stærkt menneske . 047.113: Søren Pilmark - Beleven - velformuleret komik