>Mo1bil Disk2otek<

Forside/menu

For første gang holdt Skolen en samlet skolefest i Hallen. Selvom der var 1200 samlet i hallen betød det dog ikke, at børnehaveklassebørn og tiende klasse elever trådte hinanden over tæerne.

Da først den officielle underholdning var overstået, blev hallen nemlig delt op i vidt forskellige afdelinger med et caraibisk diskotek for de største i svømmehallen, julehygge i hallen for de mindste og et dunkende ungdomsdisko i gymnastiksalen bagerst.

I svømmehallen var der først optræden med revy fra 10. klasserne, der lavede en fin optræden, med plads til både en gang Robinson og kendte sangere som Jon og EyeQ fra Popstars på scenen.

Senere trådte 9. klasses danseholdet til. Indimellem underholdningen var der dømt tropebar med cocktails og twisters i den hede svømmehal. Henrik Haldur fra 9.c er ny på skolen, og var godt tilfreds med festen. Han var imponeret over tropebaren, men syntes, at revyen var det flotteste.

Den ville han nødigt gå glip af. - Så har man ikke noget at snakke med om på mandag, siger han.

Selvom stemningen var høj i Beach Baren, var den dog ikke som almindelige fester. Barens drinks var nemlig så alkoholfrie, at de ikke kunne få en eneste til at falde i vandet. Henrik Haldur kender weekend festerne fra sit arbejde på et mobil-diskotek, og han vurderer, at selvom der er forskel på festerne, var skolefesten helt fin alligevel.

- Man kan ikke sammenligne det, fordi der bliver drukket lidt i weekenderne, men det her er helt klart sjovt, siger han. Det var meningen, at diskoteket skulle fortsætte i vandet, men mange havde "glemt" badetøjet.

Til gengæld hyggede de sig langs kanten til dunkende diskorytmer. Varm Disco i diskoteket bag den store hal, hvor forældre hyggede sig med billig kaffe og julepynt på bordene, havde 5.a stablet et diskotek på benene.

Det var stort set de samme rytmer som i de størstes diskotek, selvom der ikke var mange af de helt langsomme sjælere.

 Istedet stod den på snublende beats og break dance under en forvokset diskokugle og midt i røgmaskinernes pulsen, for DJ'erne vidste godt, hvad de unge mennesker ville have.

- De kan ønske numre, og det er mest Hot og Eminem, der er ikke sådan noget Kim Larsen, forklarer Lindy Algreen fra 5.a. Tilsyneladende var det det helt rigtige musik de unge DJ's fandt frem til, for dansegulvet var et bølgende hav af arme og ben i forskellige størrelser, og Lindy Algreen var da også svært tilfreds.

- Der kan næsten ikke være flere, konstaterede han efter kun et kvarters diskotek. Før diskoteket gik i gang, havde elever og forældre hygget sig med 6. klasses flotte teater, men da det var ovre, havde femte klasse et par overraskelser i ærmet.

 Nik & Jay går tilsyneladende i 5. a, og de var ikke for fine til at give et nummer eller to, så der blev festet voldsomt til Varm Disco i den lille gymnastiksal.

Og det kan godt være, at de løj, når de rappede at de var 23 år, men de havde publikum i deres hule hænder i en sådan grad, at der blev klappet med og krævet ekstranummer.

Efter den omgang var Lindy Algreen og resten af 5. a godt tilfredse med, at de først skulle møde klokken ti i går.

Relaterede kunstnere:

Diskoteker
Bo Bosse TyrolerDJ
Claus Nielsen FestDJ
Dan Rachlin
Discotheque Discoland
Diskotek Flashlight
Diskotek Palmehaven
Diskotek Sparto - firmafester
Diskotek Sweet Voice

Dj Dalgaard - den ukronede partykonge
DJ Heini fællessang og højt tyrolerhumør
Dj Morten Bartelsen
DJ One Blue - Henrik Nørrelykke
Joakim Hediger
Lille Lars
Oliver Ravn - improvisationsrap - freestylerap
Radiodiskjockey Jørgen de Mylius
RadioDJ Torben Hansen

Per Mickelborg
Philip Lundsgaard
Twiggi's Disco World