>Den lille prins af pop<

Forside/menu


Den musikalske karriere Den lille prins of pop faktisk begyndte, da han var syv, da han landede position forsanger i et band kaldet Dead End. Siden da satte han verdensrekord for de mest ramt sange indspillet af en person hans alder i musikhistorien! Den lille prins of pop og Dead End skiltes venner efter omkring to år, med Aaron erklære "... de ønskede at gøre alternativ musik, og jeg ønskede at gøre mere pop." Fra dette punkt fremad, han var en solo handling, og han begyndte at bruge meget af sin tid i vokal træning. Det var ikke længe, før Den lille prins of pop lagde hans stemme lektioner til at arbejde.

Den lille prins of pop - booking oplysninger Den lille prins of pop - booking oplysninger I marts 1997, Aaron udføres under en Backstreet Boys 'koncert i Berlin, Tyskland, og han stjal showet! Efter koncerten, blev han tilbudt en pladekontrakt på stedet af en Edel Record Company udøvende der så ham udføre, og i efteråret 1997, han udgivet sin første single, "Crush On You." Han fulgte med "Crazy lille Party Girl", "Jeg er Gonna Miss You Forever" og "Shake It", som alle blev meget populær i udlandet.

Efter at have gået guld i Norge, Spanien, Danmark, Canada og Tyskland, Arons første fulde album, "Den lille prins of pop," hit butikkerne i USA den 16. juni 1998 og var en stor succes. Aaron udgivet endnu en single, "Surfin 'USA", en genindspilning af Beach Boys' berømte sang.

Han arbejdede også med sådanne musikalske talenter som The Moffatts, Backstreet Boys, 'N Sync, Gil Ofarim og andre til at foretage en enkelt hedder "Lad Music Heal din sjæl." De kaldte sig selv Bravo All Stars, og doneret den tid, de har brugt i studiet på det indre og provenuet til fordel for Nordoff-Robbins Music Therapy Foundation, en organisation, der behandler handicappede og autistiske børn ved hjælp af et specielt designet slags musik terapi.

Den lille prins of pop også udgivet en enkelt på Pokemon soundtrack 1999. Han udførte sin single "(Har nogle) Fun With The Funk" på Nickelodeon i Big Help Celebration 1999. Tusindvis af fans i publikum og millioner af tv-seere fik at se en stor Airboy ydeevne!


2000 var et gennembrud år. Den lille prins of pop udgav sit smash albummet "Arons Party (Come Get It)", og en uhyre vellykket enkelt og video af samme navn. Han åbnede for Britney Spears på USA ben af hendes 2000 verdensturne, og han var også genstand for en biografi skrevet af hans mor. Den lille prins of pop flyttede også tilbage til Florida (til Florida Keys) og gjort talrige enormt populære og succesrige optrædener på Disney, Nickelodeon, Macy er Thanksgiving Parade, og Rosie O'Donnell.

2001 blev et smash hit! Den lille prins of pop vundet den Favorite Rising Star award på Nickelodeon Kids 'Choice Awards. Han modtog også rave anmeldelser for hans præstationer som Jojo Hvem i Broadway hit musical, "Seussical Musical". Hans multi-platin album toppede som nummer fire på Billboard hitlisterne, mens han også var rangeret som nummer 52 på Rolling Stone Hot 100 kunstnere.


Har al den berømmelse og formue ændret Den lille prins of pop? Naah. Han er den samme elskelige dreng han altid været. Spurgte, hvad der gør ham til den mest lykkelige, han reagerer triumferende "Gør mine fans og familie glade, og have det sjovt!" Og han gør et stort stykke arbejde på alle tre!

Hit sange inkluderer -
• Arons Party (Come Get It)
• Oh Aaron
•Ryst det
• Det er sådan jeg Pisk Shaq

Den lille prins of pop kan være tilgængelige for din næste særlig begivenhed!

Relaterede kunstnere:

Bo Bosse TyrolerDJ
Claus Nielsen FestDJ
Dan Rachlin
Discotheque Discoland
Diskotek Flashlight
Diskotek Palmehaven
Diskotek Sparto - firmafester
Diskotek Sweet Voice

Dj Dalgaard - den ukronede partykonge
DJ Heini fællessang og højt tyrolerhumør
Dj Morten Bartelsen
DJ One Blue - Henrik Nørrelykke
Joakim Hediger
Lille Lars
Oliver Ravn - improvisationsrap - freestylerap
Radiodiskjockey Jørgen de Mylius
RadioDJ Torben Hansen

Per Mickelborg

Philip Lundsgaard
Twiggi's Disco World