>Tirolerband Aalburg - Oktoberfest stemning - Booking<

 

Tirolerband Aalburg - Oktoberfest stemning - Booking - Tirolerband AalburgTirolerband Aalburg er et vaskeægte tyrolerorkester, der spiller og underholder med original tyrolermusik krydret med danske
slagere og skålesange. Orkesterets speciale er: underholdning i øltelte og firmafester – intet arrangement er for stort eller for småt for dette orkester, der er åben overfor alle slags fester.

- Tyrolermusik for fuld udblæsning!

I 1999 samledes en gruppe unge mennesker fra harmoniorkesteret
Brass n´ Harmony (Aalborg Musiske skole) for at danne et orkester, hvor underholdningen var et mere bærende element end i den klassiske musik.

Resultatet af dette møde blev dannelsen af tyrolerorkesteret: Tirolerband Aalburg.

Orkesteret består i dag af 9 musikglade unge mennesker i alderen 19-34 år og der arbejdes målrettet imod at blive Danmarks bedste i sin genre.

Tirolerband Aalburg har i årenes løb deltaget i et væld af spændende arrangementer rundt omkring i det danske land, af større arrangementer kan bl.a. nævnes:

Hjallerup Marked, Sindal Marked, Store Brønderslev Marked, Ringsted festival, samt et utal af firmafester bl.a. for Jysk, PBS, Top Danmark og Lemvigh Müller.

Derudover har orkesteret spillet til tyrolerfest i Innsbruck (Østrig) og været på koncertturne i Rendsburg (Tyskland).

Tirolerband Aalburg har også i år et travlt program, der begyndte i fredags, hvor orkesteret optrådte til Rosenholm Festival (ved Århus) og forsætter med kulturnatten (Hjørring), Firmafest i Års, Koncertturne til Rendsburg (10/7 - 12/7), Ringsted festival (11/8),), Byfest i Skørping (18/8), Viborg Internationale Maraton (9/9) og afsluttes med underholdning til Langeskov Kræmmermarked (Fyn) den 23. september.

Efter sommerens arrangementer har orkesteret allerede nu en del oktoberfest-arrangementer for efteråret: Udebyhøj (29/9), Aalborg (5/10), Esbjerg (6/10), Jesperhus blomsterpark (27/10).

Publikum kan glæde sig til vaskeægte ”oktoberfest-stemning” hvor musikken vil være overvejende original stemningsfuld tyrolermusik, let krydret med en vifte af de gode danske slagere - en cocktail, der med garanti vil få stemningen i top hos publikum…

Tirolerband Aalburgs optræden er opbygget efter det populære ”oktoberfest princip ” - hvor bl.a. fællessang, ske-solo, amboltsolo og publikumskonkurrencer er en del af de faste ingredienser i orkesterets sceneshow.

Vi glæder os til at se jer alle i ”tyrolerteltet”!
Relaterede kunstnere:

Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning

Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music