>Miami Band og sangerinden Lotte Lisby<

 

Miami Band og sangerinden Lotte LisbyMiami Band og Lotte Lisby spreder varme og god stemning til firmafesten, idrætsfesten, byfesten eller privatfesten. Kort sagt: Alle typer arrangementer.

Miami Band består af 5 spilleglade, brandmusikalske, topprofessionelle musikere, der kendetegnes ved sikker situationsfornemmelse, musikalsk kompetence og som altid lever op til festen og det forarbejde der er lagt.

Miami, det efterspurgte danseband, med Lotte Lisby på sang. Lotte er kendt for sin gode sceneoptræden, hvilket hun nok ikke har fra fremmede. Lotte deltog i øvrigt i Grand Prix i år 2000 med nummeret "Julian".

Miami Band fylder simpelthen dansegulvet gennem et medrivende professionelt repertoire, der spænder over de største hits igennem de sidste 50 år.
60èr pop, disko fra 70érne, dansk 80ér poprock, Grand Prix og de sidste nye hits. Alsidigt og varieret.

Orkestret klarer selvfølgelig også dinnermusikken. Dæmpet og behageligt. Syng-med potpourrier når ønsket fornemmes.
Samt akkompagnement til evt. festsange.

Orkestret medbringer altid et professionelt up to date lyd- og lysanlæg, der kan tilpasses såvel store som mindre lokaler.

Her kan du lytte til musikken med Miami og Lotte Lisby

What a feeling


Dont't go breaking my heart

Moonlight Shadow


Musikken på denne internettjeneste er stillet til rådighed med tilladelse fra Koda og NCB.

Miami Band har i år 25 års jubilæum, så det er ikke for tidligt at dette stærke og meget alsidige danseband har fundet vej til pladestudiet… men bedre sent end aldrig.

MIAMI Band består af:

Jan Nielsen - Trommer
Jørgen Ljungberg – Bas / vokal
Hans-Henrik Tonsberg – Guitar / vokal
Hans-Martin – Keyboards / vokal
Lotte Lisby – Forsanger
Lidt historie:

De tre der startede Miami Band i 1981 er trommeslageren Jan Nielsen, bassisten og sangeren Jørgen Ljungberg, guitarist og sanger Hans-Henrik Tonsberg. I 60’erne og 70’erne spillede de med forskellige bands, bl.a. The Herds, Hossianna og Klosterband på datidens kendte spillesteder bl.a. Hithouse, Jomfruburet, Revolution, Karussellen, Tivoli og Bakken. De senere år har det især været de store firma- by- og idrætsfester der har holdt gryden i kog. - Hans-Martin på rap, kor og keyboards, der kom med for 7 år siden, har en mere jazz’et baggrund, som har gjort Miami’s dinérmusik endnu bedre.

For to år siden fik Miami sangerinden Lotte Lisby med, siden er det gået rigtig stærkt. Lotte har været med fremme flere steder. Bl.a. i Melodi Grand Prix år 2000 med nummeret ”Julian”.

Lotte sang og spillede teater med Eventyrteatret i deres opsætning af ”Jorden rundt i 80 minutter”.

”Lotte sang sig ind i hjerterne” var Amager Bladets overskrift, da hun som 14-årig havde vundet en af de mange talent konkurrencer, hun dengang deltog i.

1 års High School ophold i USA afbrød den lovende karriere start. Men også USA opholdet blev brugt på sang. Lotte blev udpeget til solo og a capella at synge The National Anthem som indledning på en række Rodeo-shows på de store stadions.

Men heldigvis er Lotte Lisby igen hjemme under de danske himmelstrøg og er i dag den velsyngende og charmerende frontfigur i orkestret.

Vi booker og formidler arrangementer med Miami Band og Lotte Lisby. 

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere