>Dreamband - musikalsk kvalitetsgaranti<

 

::Dreamband - musikalsk kvalitetsgaranti:: 

Dreamband er normalt at opfylde dine næsten alle krævende forventninger til smagfuld festlig musikalsk ramme om dem begivenhed.

Dreamband vil topprofessionalisme hvis thez lejlighed er bryllup, privat banket, tradition eller virksomhed bash.

Som musikere
Dreamband hver meget efterspurgte, har vi dobbelt besætning på de fleste steder, hvilket øger chancen for at arrangere lige til at gavne dig.

Dreamband Basis setup trio med klaver, bas og trommer og udvidet normalt at danse med en af ​​vores super dygtige sangere. For vigtige begivenheder, kan vi yderligere udvide med en guitarist eller saxofon og nogle andre sprængning plus lydmand.

Repertoiret hos Dreamband er blandet, så du ikke skal føle sig holdt udenfor, samt lydniveauet tydeligvis er omhyggeligt skræddersyet til omstændighederne.

Under et arrangement afholdt efter behov regelmæssig kontakt for at være sikker sammenhæng i næsten alle detaljer og lyst.

Dreamband tilbud til næsten enhver lejlighed, hvor ønsket om at have en musikalsk ramme med god stil er kritisk.

Under bryllup, diner og ligesom lydstyrken altid justeres, så publikum kan få en samtale, mens ikke at skulle hæve dit tonefald.

Repertoiret er valgt i forhold med publikum, og uopfordrede pan sange og vittigheder er ikke oplevet med
Dreamband.

I denne dans, har vi ofte hørt som svar, at der syntes at være en helt anden orkester på scenen.

Nu er det tid til at sikre dansehits spillet med masser af energi og professionalisme ved blot et orkester spillede ønsker det.

Relaterede kunstnere:

Peter Duetoft - værdidebatforedrag . Søren Haslund-Christensen - hofmarskalforedrag . ::Kim Hundevadt - krigsforfatter:: . ::Ask Agger - dogmeledelsesforedrag:: . ::Frank Esmann - skærmperformanceforedrag:: . Ann-Mari Max Hansen - arbejdsmiljøforedrag - skuespilleroplæg