>Bacons<

Forside/menu * Booking forespørgsel * Video

Bacons

The Bacons er et orkester der leverer både dinnermusik og dansemusik af meget høj kvalitet, konstant tilpasset publikums smag og alderstrin. Vi er kendt for rablende skøre og morsomme indfald, men er alligevel meget seriøse.

Der er sagt om The Bacons; "De spiller så de små engle skynder sig hjem til mor og de frække damer kommer ud på dansegulvet". Det skal tages med et gran salt, men navnet The Bacons lugter jo lidt af gris ...et rigtigt godt dansk nationalprodukt og måske oven i købet lidt økologisk?

Du kan booke os til private fester, bryllupper, fødselsdage, jubilæer, sportsfester firmafester, byfester, halballer, kræmmermarkeder - ja kort sagt alle slags fester!

Musikerne:

Erik Bertelsen: Trommeslager og sanger.

Også kaldet EB blandt venner.

EB er The Bacons trommeslager og med sit rolige overblik styrer han The Bacons repertoire, så den helt rigtige melodi får alle på dansegulvet.

Hvad enten det er pop, rock, dansktop, eller dejlige jazz rytmer. EB har mange års erfaring som musiker og trommeslager, og det høres tydeligt når de velspillede trommer for et ekstra slag på ”hatten”.

Thomas Munk: Guitar og sanger

Thomas er det nyeste medlem af The Bacons og blev efter stor søgen valgt som den helt rigtige mand til dette trekløver.

Thomas har mange musikalske oplevelser og har spillet til alverdens arrangementer i både ind- og udland, både som solist og som del af et orkester.

Peter Kanstrup: Keyboard/bas og sanger.

Peters klavertalent rækker langt ud over de almindelige klaverboksere. Udover keyboardet, spiller Peter også bas og er med til at ligge en sprød bund i musikken der blandes med trommerne.

Peter har spillet siden Ruder Konge var knægt, og har et utal af sange på rygraden.

Relaterede kunstnere:

Trine Sick - ordstyrer/konferencier . 0135.18 Ole Thestrup: Bookinginformation . Christine Feldthaus . :.Poul Hansen.: - Fodboldtræner