>Søren Engebæk Christensen<


”Den Jyske Cowboy” (Søren Engebæk)Søren Engebæk Christensen - booking agent 20 69 03 97 Søren E.
- er nu klar til sin musikalske fortæller/koncert turne i 2021.

Han er kendt fra DK4 Danskstop/DR P5 Dansktop, samt Familie Journalen, hvor han fortalte om sin vilde og sorgfulde ungdom, indtil en ung kvinde fandt ham i en container i Horsens, og fik ham på ret køl igen. Det klarede hun så godt, at de nu har været gift i 43 år.

Inspirationen til sine sange, har han fra sine unge år, samt sorgen over at miste sine forældre i en meget ung alder.

Han er hudløs ærlig i sine sange - også når han fremfører dem på scenen. Derfor kalder han også sin CD ”Hudløs ærlig”, som netop er udgivet.

Klik på dette link for at se en artikel om Søren i ugebladet HJEMMET

Book ”Den Jyske Cowboy”, og få en fornøjelig aften, når han fortæller og synger sine sange. Undervejs fortæller Søren også hudløst ærligt om de alkoholproblemer, som hans kone reddede ham ud af.

En aften med eftertænksomhed og latter. Serveret med ”et glimt i øjet”

     

Navn:

Email:

Besked

Musik fra dengang Farfar var ung:
John Mogensen, Bamses Venner, Teddy Edelmann og country, samt egne numre

Søren Engebæk Christensen har spillet musik lige så længe, han kan huske.

Allerede som 4-årig lagde den 61-årige musiker ud med at prøve kræfter med en trompet, og i de sidste 25 år har countrymusik med et kærligt twist af rock og pop været hans adelsmærke i one-man bandet Søren E.

Han er en værdsat gæst på plejehjem, hos pensionistforeninger, på kroer, i forsamlingshuse og på kræmmermarkeder over hele landet, hvor han dels møder op med sit eget repertoire – dels med tekster og musik af andre kunstnere.

Og på det seneste har de store scener også haft bud efter ham. Sidste år deltog han bl.a. i ”Dansk Top Talent” på DK 4, samt ”Danmark har talent” på TV2.

Den afdøde, legendariske sanger, sangskriver og komponist John Mogensen er en kilde til evig inspiration for Søren. Nogle producere mener endda, at Søren E. er et godt bud på en ny John Mogensen anno 2018.

”Jeg er meget inspireret af John Mogensen, for lige som hos ham banker mit hjerte for den lille mand og for de mennesker, der møder modgang i livet. Noget, jeg også selv har mærket på egen krop. Man kan sige, at jeg kombinerer musikken med tekster, der giver mening, og som publikum måske også kan bruge til noget i deres liv, ”siger Søren, der klart foretrækker stemningen i et øltelt på et kræmmermarked, fremfor på en smart café.

Hans repertoire spænder vidt, og Søren E. skriver selv en stor del af sine tekster og musik. ”Først kommer teksterne til mig - det starter tit med en linje, som pludselig dukker op i mit hoved - og derefter kommer melodien. Det er den måde, jeg plejer at arbejde på,” fortæller Søren.


Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Musiker søges