>Bibi - Snif - Couple Of Cowboys<

            soeg          

 

Bibi - Snif - Couple Of CowboysBibbi og Snif, også kendt som det rejsende musikcirkus, er en helt speciel duo inden for countrymusikken. Selvom deres karriere tidligere var stille og rolig, tog det fart, da de deltog i "Talent 2010". De har sidenhen fået masser af jobs og er blevet kendt i den brede befolkning.

Det har været en overraskende oplevelse for både 68-årige Snif (Steffen Jacobsen) og 36-årige Bibbi (Bolette Andrea Bibbi Jacobsen). Snif bemærker, at de kun var kendt i visse kredse, men da de deltog i "Talent", blev de pludselig kendte i hele landet. Det er både mærkeligt og sjovt for dem at blive genkendt på gaden. Som Snif siger med et grin, er de jo også let genkendelige som henholdsvis en lille buttet pige og en gammel slidt mand.

Efter deres optræden i "Talent" gik Bibbi & Snif i studiet og indspillede albummet "Bibbi & Snif", der består af 10 nye countryhits. Siden da har de også spillet under navnet "Chick'n Roosters" og har optrådt ved et utal af fester, messer, byfester, markeder, konferencer, koncerter og festivaler. De har endda været det faste husorkester i Countryteltet under Århus Festuge i tre år.

Chick'n Roosters optræder både som trio og kvartet og udvider lejlighedsvis bandet med Sten Frederiksen på klaver. Bibbi, der har været involveret i countrymusikken siden hun var barn, ønsker at vise, at countrymusik er mere end blot Patsy Cline og Johnny Cash. Max Wolff er en fabelagtig guitarist, der også kan synge og fortolke den mere røddede del af countrymusikken. Henrik "Lux" Jørgensen, der har været trommeslager i 35 år, er altid på toppen af sit spil.

Snif, som er bandets ældste medlem, holder sig til "de gode gamle" 4x4 countrynumre. Sammen ser de frem til at præsentere et band med fire solister og masser af energisk countrymusik og spilleglæde.

En gammel nyhed!

Der er også mulighed for at genhøre sange fra Teddy Edelmanns repertoire. Snif Jacobsen, der er en god ven og mangeårigt medlem af Teddy Edelmann Band, har fremført nogle af disse sange. Sangene spænder bredt over Teddys karriere fra 60'erne og frem til starten af 20'erne. Selvfølgelig er der kendte sange som "Ikke flere penge fyret fra mit job," "Jeg vil bo på Vesterbro," og ikke mindst "Himmelhunden," men der er også mange mindre kendte sange, der helt sikkert vil vække minder om jukebokse, markeder og det lokale musikliv.

Snif Jacobsen optræder med guitarist i 2 x 45 minutter. Han er kendt fra duo'en "Bibbi & Snif", hvor hans datter Bibbi også medvirker. I anledning af Teddy Edelmanns 80-års fødselsdag har de ændret en del i deres repertoire og tilegner en del af deres optræden til Teddy Edelmanns sange.

Bibbi & Snif er stadig aktuelle som trio eller med band til fester, markeder og større begivenheder, hvor man ønsker bred og professionel underholdning inden for countrygenren. Deres repertoire udvides løbende med aktuelt materiale og egne kompositioner, og efter 19 års samarbejde kan de garantere et yderst professionelt og fleksibelt engagement til enhver type arrangement.

Venlig hilsen
Bibi og Snif Chick´n Roosters