>Bibi - Snif - Couple Of Cowboys<

 

Bibi - Snif - Couple Of CowboysBibbi og Snif omtaler sig selv som "det rejsende musikcirkus", og de indrømmer, at de er noget specielle.

Men siden far og datter, countryparret Bibbi & Snif var med i "Talent 2010", er der sket meget. Deres ellers så stille og rolige karriere har fået et ordentligt puf, og de har fået masser af jobs.

Det hele er bare lige pludselig gået stærkt. Jeg har altid været lidt modstander af musikkonkurrencer, men da vi blev opfordret til at være med i "Talent", sprang vi alligevel til, fortæller 68-årige Snif, hvis rigtige navn er Steffen Jacobsen.

- Vi har optrådt i mange år og kun været kendt i visse kredse. Men så kom vi lige i TV, og nu er vi kendte i den brede befolkning. Det er faktisk mærkeligt at blive genkendt på gaden, men det er også ret sjovt, tilføjer Bibbi, der er 36 år og døbt Bolette Andrea Bibbi Jacobsen.
- Jamen, vi er jo også let genkendelige - en lille buttet pige og en gammel slidt mand, griner far Snif.

Efter "Talent" gik de i studiet og indspillede ”Bibbi & Snif”, bestående af 10 nye country hits. 

"Bibi & Sniff - Couple Of Cowboys" har gennem de sidste år spillet under sit nye navn "Chick´n Roosters", og det er det bestemt ikke blevet ringere af, Chick´n Roosters har spillet til et utal af fester, messer, byfester, markeder, konferencer, koncerter, festivaler og har bl.a. i tre år været fast husorkester i Countryteltet i Århus Festuge.

Chick´n Roosters spiller både som trio og kvartet og udvider tit bandet med Sten Frederiksen på klaver.

Sangerinden Bibbi, der har trådt sine barnesko udi Countrymusikken, vil gerne vise at Countrymusik er andet og mere end Patsy Cline og Johnny Cash.

Max Wolff, fabelagtig guitarist! Men også en sanger, der kan fortolke den mere Rootsagtige del af Countrymusikken.

Henrik ”Lux” Jørgensen, trommeslager i den grad, har i 35 år medvirket på de danske scener, altid på stikkerne.

Snif, bandets alderspræsident som holder sig til "de gode gamle" 4x4 Country.

“Hvorfor skal det være så svært " ?
Selv glæder vi os til at præsentere et band med fire solister og en masse Energicountry og spilleglæde.

En gammel nyhed !

Eller bare et genhør med sange fra Teddy Edelmann´s repertoire.

Fremført af Snif Jacobsen, en god ven og mangeårigt medlem af Teddy Edelmann Band, der har fundet det gamle repertoire frem. Sangene er fordelt bredt ud over Teddys karriere fra 60´rne og frem til starten af 20´rne, selvfølgelig med sange som ”Ikke flere penge fyret fra mit job” ”Jeg vil bo på Vesterbro” og ikke mindst ”Himmelhunden” men også mange af de mindre kendte sange, som helt sikkert vil vække minder om jukebokse, markeder og ”den lokale”.

Mon ikke der også gemmer sig en historie eller to omkring livet rundt på de danske spillesteder gennem 40 år.

Snif Jacobsen optræder med guitarist 2 x 45 min

Snif er bl.a. kendt fra far og datter duoen ”Bibbi & Snif” hvilket også kan være en option, da de i anledningen af, at Teddy Edelmann kunne være fyldt 80 år her i 2021, har skiftet en del ud i repertoiret og tilegner en del af deres optræden til Teddy Edelmann´s sange.

Bibbi & Snif er stadig lige aktuelle som Trio eller med Band til fester, markeder og større events hvor man ønsker bred professionel underholdning i Countrygenren.
Repertoiret bliver løbende udbygget med aktuelt materiale samt egne kompositioner, og efter 19 års samspil tør vi godt garantere et yderst proffesionelt og fleksibelt engagement til alle typer arrangementer.

Venlig hilsen
Bibi og Snif Chick´n Roosters