>Bibi - Snif - Couple Of Cowboys<

 

Søren Østergaard - gakket - skæv humor - bookingBibbi og Snif omtaler sig selv som "det rejsende musikcirkus", og de indrømmer, at de er noget specielle.

Men siden far og datter, countryparret Bibbi & Snif var med i "Talent 2010", er der sket meget. Deres ellers så stille og rolige karriere har fået et ordentligt puf, og de har fået masser af jobs.

Det hele er bare lige pludselig gået stærkt. Jeg har altid været lidt modstander af musikkonkurrencer, men da vi blev opfordret til at være med i "Talent 2010", sprang vi alligevel til, fortæller 56-årige Snif, hvis rigtige navn er Steffen Jacobsen.

- Vi har optrådt i mange år og kun været kendt i visse kredse. Men så kom vi lige i TV, og nu er vi kendte i den brede befolkning. Det er faktisk mærkeligt at blive genkendt på gaden, men det er også ret sjovt, tilføjer Bibbi, der er 24 år og døbt Bolette Andrea Bibbi Jacobsen.
- Jamen, vi er jo også let genkendelige - en lille buttet pige og en gammel slidt mand, griner far Snif.

Efter Talent 2010 gik de i studiet og indspillede ”Bibbi & Snif”, bestående af 10 nye country hits. 

"Bibi & Sniff - Couple Of Cowboys" har gennem de sidste år spillet under sit nye navn "Chick´n Roosters", og det er det bestemt ikke blevet ringere af, Chick´n Roosters har spillet til et utal af fester, messer, byfester, markeder, konferencer, koncerter, festivaler og har bl.a. i tre år været fast husorkester i Countryteltet i Århus Festuge.

Chick´n Roosters spiller både som trio og kvartet og udvider tit bandet med Sten Frederiksen på klaver.

Sangerinden Bibbi, der har trådt sine barnesko udi Countrymusikken, vil gerne vise at Countrymusik er andet og mere end Patsy Cline og Johnny Cash.

Max Wolff, fabelagtig guitarist! Men også en sanger, der kan fortolke den mere Rootsagtige del af Countrymusikken.

Henrik ”Lux” Jørgensen, trommeslager i den grad, har i 35 år medvirket på de danske scener, altid på stikkerne.

Snif, bandets alderspræsident som holder sig til "de gode gamle" 4x4 Country.

“Hvorfor skal det være så svært " ?
Selv glæder vi os til at præsentere et band med fire solister og en masse Energicountry og spilleglæde.

Venlig hilsen
Bibi og Snif Chick´n Roosters