>fuldtfinansieret. Dette faktum er tidligere<


 
Peter Noergaard  


 

Peter Nørgaard kan bookes til børne og familieshow - Han er sjov og levende (også for de voksne).

Peter er børnenes ven. Han leverer en sjov og levende forestilling - og så kan han trylle... Meeen, det er ikke altid det går helt så godt som Peter selv havde regnet med. Men heldigvis er der altid nogle børn blandt publikum, der er friske på at hjælpe ham med tryllenummeret.

Showet er en stor blanding af tryl, balloner, bugtaling og gags.

Anbefales til bl.a. foreninger, Institutioner, reklame fremstød, teambuildning, firmafester/større sammenkomster (hvor børn er inviteret) og børnefødselsdage.

Peter Nørgaard kan også bookes til Walk-around: Ballon kunstner (en af Danmarks hurtigste) eller bugtaler dukkerne kan hilse på børnene.

Peter Nørgaard er uddannet på Det Danske Musicalakademi i Kolding og efter nogle år som aktiv underholder, ville han gerne udvide sit repertoire.

— Når du er uddannet musicalperformer, har du jo rimelig god styr på sangteknik og brug af kroppen i din optræden, og samtidig havde jeg været børneunderholder i en del år. Derfor var bugtalerfaget egentlig næste logiske skridt for mig. Det tager et par år at træne stemmen og blive rigtig god til at dele din personlighed op i to, så du har helt styr på, hvornår du er dig selv, og hvornår du er din dukke, siger Peter Nørgaard.

Han udbyder oftere en mere bred underholdningspakke, som han bliver booket på, og så lister han bugtalershowet ind i den frem for at blive hyret alene på den baggrund. Det er konsekvensen af at ville gøre sig i et lille fag, som kun en håndfuld danske entertainere lever af. Nørgaard har til gengæld udviklet en stensikker succes til, hvordan man får succes i virksomheder og til firmafester.

— Jeg beder direktøren eller en anden voksen mand om at komme på scenen og giver ham en maske på, som jeg kan styre. På den måde bliver han min bugtaler-dukke. Det giver stor morskab, når direktøren sender mig blide øjne eller siger de mest vanvittige ting, siger Peter Nørgaard, der bruger sine dukker til at gå et godt stykke over stregen:

— En bugtalerdukke giver begrænsninger, som at man ikke kan trylle ret meget, mens man står med dukken på armen. Til gengæld giver dukken også fordele i form af videre grænser for, hvor fræk man kan tillade sig at være. Af og til kan jeg godt tage mig i at tænke 'sagde den virkelig det!', jeg mener, 'sagde jeg virkelig det!

Relaterede kunstnere: