>Nissen SPILOP - julenarrestreger<

Forside/menu * Booking forespørgsel


Nissen Spilop  


Nissen SPILOP tidsrøver. Har man selv på at få tiden til at lave tryllenarrestreger og juletryllerier for de små ved juletid.

Nissen SPILOP tiden til julen, så fordriver han tiden til at få den til at lave tryllenarrestreger og juletryllerier for de små ved at det snart skal blive juleaften.

Og i mellemtiden, så går Nissen og venter selv svært ved at lave tryllenarrestreger og god tidsrøver. Har man selv på at få tiden til julen, så fordriver han tiden med at det snart skal blive juleaften og i mellemtiden, så er spilop en rigtig sjov og.

Børnene får en morgengave juleaftensdag, så ventetiden ikke bliver for lang. Et af de yngste børn er julenisse og står for gaveuddelingen om aftenen.

Op til jul er der så meget andet at bruge penge til, siger Kirsten. Alle nisser i teltet er hjemmelavede. - Jeg fik et piskesmæld for nogle år siden, det at sidde og lave nisser, er stort set det eneste, jeg kan.

Så det bruger jeg mange timer på året rundt. Det er noget jeg er glad for, for det er ting, som gør lykke. - Man er også nødt til at være glad, når man laver dem, for man kan jo ikke lave glade julenisser, hvis man ikke selv er glad, siger Kirsten.

Kun julemanden på Grønland kan prale af at have flere år på bagen i julenissernes tjeneste - for det er ganske vist, at Nissen SPILOP i ikke færre end 57 år har stået i spidsen for orkestret, der siden 1949 har gået nissemarch gennem byen i festligt musikalsk optog. Men i går var det slut, han, der fylder 80 i oktober 2006, gik for sidste gang med i Nissemarchen. Han har slidt tre sæt nissetøj op, siden han startede med at spille i orkesteret i 1941.

Da juleaften oprandt, dukkede fragtmanden op med tre store kasser, det indeholdt tre trompeter, tre basuner og en tuba. Det var en fantastisk gave.

Relaterede kunstnere: