>Hr. Skæg<

 

Hr. Skæg 

 

Hr. Skæg og Skattejagtsfabrikken - sceneshows, musik og meget mere

I Skattejagtsfabrikken ser vi det som vores fornemste opgave at skabe underholdning der er mere end bare farverigt tidsfordriv. Vi ønsker at sætte tanker i gang og stille spørgsmål til verdens forunderlige indretning og besvare dem sammen med børnene. Vi arbejder hårdt på at gøre hverdagen til et eventyr - og vi tager gerne eventyret med ud i hele landet. For vi tror på, at man lærer bedst når man leger.

Sceneshow
30-40 minutters musik og teater-forestilling, hvor man lærer hr. Skægs og hr. Overskægs fantastiske univers bedre at kende. Ingen går hjem uden at være i bedre humør - og en lille smule klogere.

Vi aftaler begivenhedsforløbet nærmere i samarbejde med arrangøren og skriver efter aftale evt. autografer efter forestillingen.

Mikkel Lomborg
Kendt fra DR's Skæg med Tal.

Skuespiller, danser, operasanger, komponist, m.m. Har deltaget i adskillige sceneproduktioner og kunstneriske sammenhænge, herunder som gæstesolist i Pink Floyd Projects opsætninger af The Wall og konferencier og sanger ved et utal af modeshows og ferniseringer. Musiker og korsanger i bandet N*Grandjean. Udnævnt til ambassadør for børns rettigheder af Institut for Menneskerettigheder. Uddannet pædagog. 
 


 

Relaterede kunstnere:

0243.0504 Jane Rosengren - booking forespørgsel . _-_048.188 Booking forespørgsel:: Peter Qvortrup Geisling - Lægens Bord . 1303.0810:: Lotte Heise - Meget veltalende - nærmest en "Hurtigsnakker" . Trine Sick - ordstyrer/konferencier

Opdateret onsdag, den 20. juli 2016, kl. 15:39 

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere