>H.C. Andersen Paraden<

 

 H.C. Andersen Paraden

H. C. Andersen Paraden er blandt den mest efterspurgte børneunderholdning i disse år. Den unikke, charmerende, glade og sprudlende musik-forestilling er oplagt underholdning for børn og hele familien!

Det lille musikalske show med 20 eventyrfigurer - i alle aldre - i originale kostumer folder sig ud som et glansbillede af H. C. Andersens verden. Dejlige, iørefaldende sange og sjove uddrag af de kendte eventyr, som alle danske børn og voksne holder af.

Børn blandt publikum kommer på scenen og spiller med i Klods Hans, Prinsessen på Ærten og Kejserens nye Klæder. Smilehullerne fyldes ud og latter følger med, når prinsessen skal have et bryllupskys!

H. C. Andersen Paraden kan sminke børnene, gå parade gennem gågaden, stille op til fotografering o. lign.
Skuespilleren Torben Iversen er digteren og har instrueret det populære show, der hvert år er den helt store turistattraktion i Odense.

H. C. Andersen Paraden kommer mange steder igen og igen, for de skønne eventyr går aldrig af mode og genkendelsens glæde er stor - hver gang. Midt i ræset på fornyelse er her et fast programpunkt, der udspringer af dansk kulturhistorie, når den er bedst!

 


 

Relaterede kunstnere:

0243.0504 Jane Rosengren - booking forespørgsel . _-_048.188 Booking forespørgsel:: Peter Qvortrup Geisling - Lægens Bord . 1303.0810:: Lotte Heise - Meget veltalende - nærmest en "Hurtigsnakker" . Trine Sick - ordstyrer/konferencier

Siden med H.C. Andersen Paraden er opdateret tirsdag, den 19. juli 2016, kl. 15:01

 

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere