>Cowboyklovnen Bangbang<

 

Cowboyklovnen Bangbang

Hej! Jeg hedder Bangbang.

Jeg er Danmarks eneste cowboyklovn og jeg elsker at optræde for glade børn. Jeg rejser rundt i Danmark og laver mit show for dem som bestiller mig.

Når Cowboyklovnen Bangbang er på scenen er der altid fart på og han starter som regel med sin kendings- melodi som hedder ”Bangbang”. Den sang er der efterhånden mange børn som kender og kan synge med på.
Han kan selvfølgelig svinge med lasso, det skal en cowboy kunne, men han kan også trylle med min lasso, og han laver forskellige rebtrix.

Cowboyklovnen Bangbang er også rigtig god til at ramme med sin pistol, og han kan skyde balloner i stykker på lang afstand.
Nogle gange får en fra publikum lov til skyde med hans pistol og prøve at se om han el. hun kan ramme ballonen mens han holder den.

Han kan også piske med pisk, kaste med knive, stikke en brændende fakkel igennem armen uden at komme til skade og meget meget mere...

Cowboyklovnen Bangbang elsker at spille og synge og derfor har han skrevet mange sange, også nogle som publikum kan være med til, Stampe med fødderne, klappe på lårene, klappe på maven og ryste på hovedet.

Han har selvfølgelig en hest Det er hans bedste kammerat. Den hedder Black beauty. Og den gør næsten altid hvad den får beskem på at gøre.

Bangbangs livret er ... Ristet klapperslange...

YYYYYIIIIIIEEEEEHHHHHHAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 

Relaterede kunstnere:

::0260XZ - rap - 5/1-10/19:40:25 - Per Vers:: . 0262.1369 - Peter Tanev 11/2-10/11:31:24 - vinterskøjter . Martin Erichsen - accelerationsudvikling

Siden med Cowboyklovnen BangBang er opdateret tirsdag, den 19. juli 2016, kl. 18:39

 

Artister/a>
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere