>Chapper<

 

Chapper

Igennem de sidste par år, har Chapper været en fremtrædende person i Dr-tv’s børneprogrammer.

Stigende efterspørgsel fra arrangører på den atypiske studievært, som børnene er helt vilde med, har gjort, at Chapper har besluttet at drage på landevejen, med et helt nyt og spændende show for børn i aldren 5-12 år. Chapper medvirker i følgende programmer:

Fjernsyn For Dig, ”Hvaffor en Hånd - med Chapper”, Blå Barracuda ”Temli Væmli” (sendes hele 2004), Fjernsyn For Dig ”Fandango – med Chapper” (sendes foråret 2004), radio For Dig ”Fandangoradio”.

På tegnebrættet er også en bog for DR Multimedie, ”Tegnelege med Chapper”, hvor han lærer ungerne at tegne sjove og seje ting. Chapper er endvidere kendt fra MGP 2003, børnenes melodi grand prix, som ”bartender”, samt Nytårs-TV på DR1.

Allerede nu, er det planlagt at Chapper skal lave et nyt ”naturvidenskab program” som skal sendes i 2005. Chapper optræder med et show, hvori der indgår musik og sang, tegning, samt historier der kan omhandle spændende facts fra vores vidunderlige verden. Det store hit for børnene er ”Beatbox-skolen”. Ved hjælp af en tavle forklarer Chapper med nogle få tegninger, hvordan et beat laves og hvordan man kan lære at holde rytmen.

Han forklarer også hvordan man selv kan skrive en rap og så rappe den ind over beatet. Hele salen gynger når Chapper og børnene ”rapper” til deres egen beat!

Et sikkert hit er også når Chapper laver ”Shhh... Mor Kommer”, Et indslag som stammer fra Fjernsyn For Dig, Hvaffor En Hånd, hvor ungerne lærer at tegne en ”farlig” tegning om med brug af meget få streger, så den ligner en ”glad og rolig” tegning. Det kunne f.eks. være at man sidder og tegner en tegning af far, der er tyk – pludselig kommer mor – og hvad gør man? – man folder tegningen et par steder og tilfører et par streger – og vupti! Tegningen er blevet lavet om til en flot bil! Hylende morsomt.

Med sig på scenen har Chapper sin god ven og musiker Igor, som spiller guitar og synger med. Et festligt show med 2 skøre spasmagere, der elsker at ”fyre den af ” overfor børnene.

Velegnet til storcentre, handelsstandsforeninger m.v..


 

Relaterede kunstnere:

::0260XZ - rap - 5/1-10/19:40:25 - Per Vers:: . 0262.1369 - Peter Tanev 11/2-10/11:31:24 - vinterskøjter . Martin Erichsen - accelerationsudvikling

Siden med Chapper er opdateret tirsdag, den 19. juli 2016, kl. 14:39 

 

Artistera>
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere