>Cartoon Network Show<

 

Cartoon Networkshow

Cartoon Network SuperShow - Et helt Cartoony super musikalsk talentshow for tegnefilmstjerner!

Efter mere end 500 succesfulde shows over hele Danmark, er Cartoon Network nu klar med et splinternyt Cartoon Network SuperShow.

Cartoon Networks helt nye superstjerne, Ben10 er denne gang vært sammen med Søren Thorup i det nye Cartoon Network SuperShow. Og sammen med publikum skal de finde den største sangstjerne på Cartoon Network. Men det er vist nemmere sagt end gjort. For vi har jo med tegneseriefigurer at gøre…..

Kom og se Johnny Bravo synge sin helt egen sang til sine fans. Kan Tom & Jerry virkelig synge? Hvordan går det Scooby Doo, når han skal synge helt alene? Og sidst men ikke mindst kan du opleve medværten og superhelten Ben10 i det svedigste rapnummer nogensinde!! Hvem mon vinder? - Som noget helt nyt, er det publikum der er dommere i denne cartoony-skøre sangkonkurrence.

Undervejs er der også underholdende konkurrencer for publikum på scenen med masser af flotte præmier fra Cartoon Network.

Søren fortæller: “Jeg har altid drømt om at lave et talentshow for tegnefilmfigurer. Det er med garanti aldrig set før. For os på Cartoon Network er det vigtigt, at vores fans får mulighed for at møde de populære figurer fra TV. Det er helt fantastisk at se reaktionerne, når publikum møder deres favorit tegnefilmfigur i virkeligheden.”

Cartoon Network SuperShow er ca. 40 minutters super underholdning for hele familien.
Efter showet kan børnene møde Søren, få en autograf og hvem ved – måske et knus af deres yndlingscartoon.

Når Søren rykker ud med sit nye Cartoon Network SuperShow er der sjov for hele familien. Der er gang i den med musik, sketchs, konkurrencer og vanvittige overraskelser!


 

Relaterede kunstnere:

Kaare R Skou - Christiansborgreporter

Denne side med Cartoon Network Show er opdateret tirsdag, den 19. juli 2011, kl. 14:37

 

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere