>Bubber<

Bubber

Bubber (Kilde: TV2).

Bubber optræder med et show hvor alt kan ske. Sjove historier og masser af skæg og ballade. "Børne-stand-up" når det er allerbedst.
Hele Danmarks Bubber er en herre, der véd, hvorledes et show skal leveres med charme og energi i særklasse.

Der går ikke to minutter efter Bubbers entré, før scenen er fyldt med glade børn, og hvis man kigger på de voksne, der står ved scenen, har de alle mundvigene opad i store smil.
Jo, Bubber er populær - på den gode måde. Han virker ærlig - og oprigtig glad for det han laver, og han taler aldrig ned til nogen.

Efter en god halv times underholdning går Bubber over til at skrive autografer på arme, ben, tøj m.v.

I 2011 udgav Bubber sammen med Dorte Kvist bogen "Kæmp for alt hvad du har kært", hvor Bubber går tæt på familier, der er berørt af krigen i Afghanistan.

Som konferencier er Bubber meget professionel.
Hans drengede facon gør ham populær, men pas på med at undervurdere Bubber - han véd, hvorledes et arrangement afvikles professionelt, og han gør det på en charmerende og morsom måde, så publikum kommer i en god stemning.
Bubber er altid grundig i sin planlægning af arrangementerne, og har styr på alle detaljer. Derfor bliver arrangementerne, hvor Bubber er konferencier altid en succes.

Niels Christian Meyer, hvis kælenavn er Bubber, er en dansk tv-vært født i 1964. Bubber har lavet tv, siden han var 17 år gammel, og startede sin tv-karriere på lokal-tv. Senere begyndte han at lave børne-tv, og blev i 1988 programvært i Bubbers Badekar på Tv-kanalen Kanal 2, som senere skiftede navn til TvDanmark. Bubber sad i sit badekar iklædt overalls, "Karlsson på taget-kasket" (en propelhat) og en stribet trøje og viste børnetegninger og talte. Hans ene ben hang for øvrigt altid ud over siden på badekarret.

I 1992 blev han ansat på TV 2, hvor han videreførte sin succes med programmet Bubbers Badekar. Senere startede han børneprogrammet Snurre Snups Søndagsklub, der blev vist hver søndag morgen på TV 2. I Snurre Snups Søndagsklub inviterede Bubber gæster ind i studiet, viste tegnefilm og lavede andre ting som børnene elskede ham for. Ved slutningen af år 2005, valgte Bubber og TV 2 at stoppe produktionen af programmet.

Bubber har også været vært på andre tv-produktioner som fx Scenen er din og Den store klassefest. Nu er han aktuel i Bubber og BS på afveje.

I 2002 fik Bubber en Børnebibliotekspris for sit arbejde for børn på Tv.

white1

 

Relaterede kunstnere:
Cafe Kølbert - hele Danmarks serveringsteater . Christian Have - publikumsadfærd - 0257.7602 . :. 0500.4430 Peter Langdal .: Engageret - teamwork . 0 Jesper Schwartz: Rusmiddelmisbrugs sociale konsekvenser

Opdateret torsdag, den 29. juli 2016, kl. 12:49

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere