>Alletiders - Julefest booking 20 69 03 97<Bugtaleren ”Nisse” Sine og julemanden tilbyder sammen, et rigtigt juleshow for hele familien som de kalder Alletiders Julefest. Her er god gammeldaws julehygge med nærvær og juleglæde, bugtalershow med både jul og gode grin og trylleri der imponere, dans om træet og ballondyr m.m.

Alletiders Julefest er en julepakke, der gerne må åbnes før juleaften, den garanterer juleunderholdning der tænder lyset i børnenes øjne. Der er frostklar fut i fejemøget og underholdningen for alle aldre – og fuld gang i børnene. Tiden tilpasses jeres behov (efter aftale).

Alletiders Julefest er dans om træet med både sanglege og de kendte julesange som alle kan synge med på. Der er masser af humor og sjov om træet og den gamle julemand er ikke helt så hip som nisse Sine og ønsker ro og traditioner. Nisse Sine vil ha gang i festen og leg med børnene. Måske hun kan finde en måde, at overtale “julle” til lidt leg og fis, mens han synger “højt fra træets grønne top”? Både børn og barnlige sjæle deltager med stor glæde og morskab.

Sine
Bugtaleren Sine & Frække Rikke er i dag et begreb hos mange børn (og voksne) og betyder ganske enkelt – super underholdning. Sines karriere tog rigtig fart efter hendes medvirken i TV2´s ”Scenen er din”, hvor hun tog alle med storm. Sine er ung, men en meget erfaren underholder, der har optrådt overalt i Danmark. Hun har optrådt siden hun var 4 år og har det ikke fra fremmede da hendes far er Pjerrot på Bakken. Sine optræder både ved den private fødselsdag med 20 børn, for mange hundrede børn på Langelandsfestivalen og til juletræsfesten.

Jesper Søgård (Alias Julemanden):
Jesper startede i sin tid i det københavnske drengekor og har derefter udviklet sig til en komiker i særklasse. Han har medvirket i et utal af revyer både som skuespiller, instruktør og tekstforfatter.

Jesper er faldet for den utrolige glæde og fascination ved julemanden og besidder både stemmen, roen og varmen som den gode gamle julemand har.
 

Navn:

Email:

Besked

Jeg vil være RayRay, ud over at vi gør glædeligt musik til unge. RayRay er bare meget inspireret af blot unge, troperne og den frie levende. Som et resultat, RayRay udtrykker musikken i hele den levende RayRay bor i tillæg til det kan hjælpe til at give alle mennesker en følelse nogen bestemt man kan være stor, da du er. Min egen første cd er omtalt som "en magisk rejse". Cd'en er omkring en slags magisk rejse på en hurtling surfboard hvor ved der kan være plads til dig i tillæg til, hvor ved at leve bestemmes i en meget dejlig ud over at underholde visning.

RayRay & Bandet

Book RayRay live koncert "en magisk rejse" og erhverve en slags eksotisk ud over ambitiøse viden om ligeligt unge i tillæg til voksne. Omkring sejladsen, RayRay alle erhverve dig ved hjælp af en verden, hvor af uafhængighed, leg foruden lykke var i tarme, foruden hvor musikken kan være næsten alle til dans foruden synge sammen. Gennem hele live-koncert finder børnene sandsynligheden for at hop på RayRay surfbræt, at få en separat ved hjælp af teknologi, have det sjovt med de musikinstrumenter, valgte den manglende udseende plus meget mere.

Bandet
Musik og guitar: RayRay
Ukulele & glide: Bastian Bertelsen
Bassist Jakob Ranum
Percussion: Emil Sebastian Vehicle Leeuwen

Netop hvad der virkelig gør markedet

Ukulele Begivenhed:
"En fantastisk rejse gennem RayRay magiske verden endte med at blive, at unge i tillæg til voksne opdagede ukulele festspil. RayRay & Vielsesring forudsat legitim Hawaii stemning ved hjælp af eksotiske rytmer, hvor bragte lykke, humor i tillæg til varme. RayRay tale med markedet , store eller måske beskedne i en meget alt en af ​​en slags måde, at utrolige håndværker præcis der klart simpelthen bare sætte pris på at lave en magisk indstilling. RayRay lever koncert endte med at blive en fantastisk go muligvis være på! "Mikkel Nøhr leder i ukulele festspil

Ronald McDonald Residence:
"Vi ønsker at takke RayRay præcis hvem opstod foruden holdes underholdt ved blot Ronald McDonald Hus '13 års fødselsdag. Begge unge i tillæg til voksne elskede RayRay musik, der er helt sikkert glad ud over rytmisk musik til unge. RayRay besidder fascineret alle mennesker og er god til at finde på markedet til at udføre ved hjælp. "Anette Skytte, Ronald McDonald Residence

Autentisk SFO:
"Sjældent har vi alle stødt noget derfor livsbekræftende i forbindelse med RayRay lever koncert. Teksterne normalt er stor, kan den terminologi være ædru i tillæg til rytmer normalt er eksotiske og giver alle mennesker ønsker at danse bruger. De dansede, dykkede i Ud over sang sammen: ud over vi alle har fået lov til at udføre ved hjælp foruden at prøve de musikinstrumenter RayRay virkelig forstår, hvordan man får ud over det punkt, ud over at matche de unge ved hjælp af lykke foruden hjerte til denne art. af muligheder, du er glade i omfatte af at være et element af det show. "Janne Lenz SFO leder hele high-school Skanderborg

Sommerland Sjælland:
"Vi har været besøgt af blot RayRay & vielsesring på sæsonens travleste morgen, knowning der endte med at blive i denne artikel udviklet en slags varm oase i hele Sommerland Sjælland ved hjælp af plads med hensyn til område synger ud over at hoppe næsten alle til unge. Vi glæder os over ligesom RayRay velkommen hele Sommerland Sjælland et ekstra øjeblik. "

Kast dig ud i Dansk Morning hele Roskilde:
"RayRay & Bandet åbnet fremstillet med en beat af slør sejlads. Der var et par ideer med hensyn til at have 70 unge til at tjekke, ud over hans eller hendes fokus kunne blive opfanget af blot vores entertainere. Det blev til ikke et problem, fordi de har været fascineret af blot RayRay mens du bruger bandets numre på en magisk rejse, regnbuer foruden manglende udseende. Der var klart surfet de ansøgerlandes surfbrætter foruden sunget hjælp så, at lige så elever, professorer, køkken arbejdstagere, frivillige i tillæg til ledere fortsatte med at gå fløjtende sporene senere. Alt i alt en vellykket viden gennem vores aspekt! Fremstil din egen. at bede RayRay om at tjekke en gang mere! "

Kinesisk sprog Brand nye Kalenderår hele Østerbro:
"Kære RayRay. På den del af lederne i tillæg til bidragydere, jeg vil gerne takke dig og dit band at få en fremragende funktionalitet for vores kinesiske sprog Brand nye Kalenderår Special Event 2015. Sporene gav en ganske stor indstilling, lige inddrage unge i tillæg til voksne, plus det endte med at blive fremragende til du har fået utallige børn igennem til punkt i tillæg til dans bruger. RayRay har virkelig opnået en slags udseende til alle mennesker. "Yanbiao Lin, leder i det kinesiske sprog Organisation

FRBC Looking (Frederiksberg center):
"I vintermånederne holdes ferier underholdt RayRay har sine helt egne gode spor i tillæg til stor elektricitet. RayRay og Bandet opnåede dine børn til dans, logge på ud over at synge ud sammen, derfor der syntes at være øjeblik på gaden. Specialist i tillæg til fremragende stor. "Vibeke Qvist, Frederiksberg Centret

Jyllinge livsstil foruden musik festspil:
"Vi oplevede RayRay i systemet to år i en meget række til Jyllinge Tunes foruden Etniske Event. RayRay & Bandet forudsat en slags inciterende, blændende ud over at spille live-koncert, hvor markedet kan simpelthen leve bruger på en spille sejlads, der blev derfor vidunderligt rådgivet. Vi ansætter gerne RayRay endnu engang, indtil endelig han er fri. "

Børnehuset Hermitage:
"Vi har haft den RayRay & Bandet rådighed ud over charme vores samling vedrørende børn gamle 1-6. Det havde været en fantastisk resultater. De har været involveret i tillæg til absolut nydes i sporene. RayRay havde en utrolig evne til at fange dine børn i tillæg til der sang ud over dansede med deres kys. Vi opnåede store kommentarer via forældrene i tillæg til arbejdstagerne i tillæg til vi alle anbefales RayRay. ".

Relaterede kunstnere:
Anne Linnet - glimt . Connie Svendsen - stewardessehumor . Grith Okholm Skaarup - Nytænk din markedsføring - 0266.1789 . :.Poul Hansen.: - Fodboldtræner

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere