>Sj1ov lor2dag<

Forside/menu


Det var populært hos børnene, da Idrætsforeningenss børneudvalg i går holdt Sjov Lørdag i Hallen.

Omkring 400 børn var mødt op for at deltage i løjerne. En hoppeborg var opstillet i hallen sammen med en redskabsbane og en mindre hoppepude. Og der var aktiviteter nogle timer overalt i den store hal.

Der var ikke træthed at spore hos børnene, selv om de var meget aktive. Hoppeborgen var sponsoreret af Idrætsforeningens Venner, mens redskaberne er idrætsforeningens egen.

De var kørt til Løkken fra skolen. Hver halve time blev redskabsbanen ændret, og så gik den løs med nye aktiviteter.

Det var instruktørerne i Idrætsforeningen, der havde påtaget sig denne opgave. Børnene og de voksne blev beværtet med kage, kaffe, saftevand med mere. Kagen var dels sponsoreret af bagere, dels bagt af forældre, ligesom kaffen var sponsoreret. Det er gratis for både børn og voksne at komme til Sjov Lørdag.

Børnene er fra et par år til 14 år. De mindste skal være ifølge med en voksen. - Når de bliver ældre, kommer de ikke til disse arrangementer, fortæller Helle Andersen. - Børnene elsker disse sjove lørdage, fortæller Helle Andersen, der er formand for Idrætsforeningenss gymnastikudvalg.

Hun udgør klubbens børneudvalg sammen med Anette Kogager og Lene Andersen. Mens Helle Andersen repræsenterer gymnastikken, kommer de to andre fra håndbold-afdelingen. - Vi har lavet børneudvalget for at få flere børneaktiviteter, fortæller Helle Andersen.

Foruden Sjov Lørdag forår og efterår arrangeres der Store Hoppedag med en hoppepude på 315 kvadratmeter. - I børneudvalget har vi også planlagt et børne Robinson-arrangement 17. oktober i Hallen, Fed Fredag med modeshow i  House i Byen 8. november og flere andre arrangementer. B

Helle Andersen lægger ikke skjul på, at hun også håber, at det smitter af på foreningen, at der er så velbesøgte arrangementer. - Vi har da altid plads til flere gymnaster, siger hun.

Idrætsforeningen tæller 110 gymnaster - fra børnehold til voksenhold. En nyskabelse er et hold i folk, hvor der blandt andet danses spice girls-dans. Helle Andersen kan glæde sig over, at der de seneste år er sat mere fokus på gymnastik. - Pædagogerne gør opmærksom på, at det er vigtigt, at man dyrker motion. Har man en god motorik, smitter det af på indlæringen, siger hun.

Relaterede kunstnere:

 

Gladiator - kampsport
Goldville Bank
H.C. Andersen Aktiviteter
High Jump
Hoppeborg
Human Football - bordfodbold - 12 levende spillere - 6 på hvert hold
Hvalen Hvalborg
Indianer- og Cowboy Dag
Julebageriet
Julemand
Julemandens Bod
Julemandens Hus
Julemandens Iglo
Julemandens Kane
Juleudstilling
Jungleborgen
Juletoget med Nissechauffør
Karrusel Med Dyr
Klatrebjerg
Kraftprøven Børn
Kraftprøven Voksne
Kålormen
Laser Games
Lav dit eget påskeæg
Kvt5K4T5P5JdyRpwN